Axtarış

17 rəy

Susmaya görə
Данил
7 may
Już trzeci raz w tym salonie. Jeżdżenie tutaj stało się małą tradycją, po której praca idzie zupełnie inaczej. Dziewczyny się zmieniają i to nawet ciekawe, każda ma swoje podejście. Czystość, dbałość, uwaga do szczegółów, wszystko na poziomie premium. Dzięki za stabilność
Бинали Кучурадзе
12 may
Odwiedziłam Kamilę i od pierwszej chwili byłam pod wrażeniem; czas minął błyskawicznie. Podejście było profesjonalne, bez cienia wulgaryzmów, po prostu czysta robota. Jestem w 100% zadowolona z wizyty.
Кирилл Григорьевский
12 may
przyjechałem do Łodzi służbowo, kolega podpowiedział miejsce. nie przeliczyłem się. atmosfera spokojna, masaż świetny, cena odpowiada jakości
Дмитрий Иванов
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
2 may
Długo wybierałem między salonami, w efekcie zatrzymałem się na UTOPIA. Pierwsza wizyta pokazała że nie na darmo. Przywitali bez nachalności, wszystko poprawnie i rzeczowo. Naomy pracuje uważnie, czuć profesjonalizm. Przyjadę ponownie kiedy będę w Łodzi
Шамиль Омаров
30 aprel
Gabriela zapadła w pamięć swoim podejściem, od razu czuć doświadczenie. Gabinet przytulny, wnętrze spokojne, muzyka nienachalna. Z wizyty jestem bardzo zadowolony
Никита
27 aprel
Drugi raz w utopia i znowu wszystko na poziomie. Dziewczyny różne, każda ma swoje podejście. Przytulna atmosfera i ani kropli zamieszania
Глеб Иванов
19 may
Długo planowałem pierwszą wizytę tutaj, w końcu się zdecydowałem i nie na próżno. Przywitali przyjemnie, nie męczyli pytaniami, wszystko poszło naturalnie. Wrażenie tylko pozytywne
Виолетта Вырова
1 may
Pierwszy raz w podobnym miejscu, szczerze mówiąc trochę się stresowałem. Ale od progu zrobiło się komfortowo, recepcjonistka wszystko spokojnie wyjaśniła. Godzina zleciała niepostrzeżenie
Андрей Калясев
23 aprel
Byłem u Kamili, wrażenia jak najbardziej pozytywne. Ręce po prostu kosmos, podejście uważne i z troską.
Мария Климюк
20 aprel
świetny masaż, czysto, wszystko jak trzeba. Przyjdę jeszcze na pewno.
Максим Д.
14 may
Po intensywnym dniu w pracy wpadłem się rozluźnić. Półtorej godziny i głowa w porządku. Spełniło oczekiwania
Никита Б.
22 aprel
Dobre miejsce w Łodzi, serwis na poziomie, polecam
Владлена Георгиева
27 aprel
Zachciało mi się zrobić coś dobrego dla siebie po ciężkim tygodniu. Wybrałam ten salon i nie pożałowałam, wszystko poszło świetnie.
danya12
28 aprel
Znalazłem miejsce przez wyszukiwarkę, długo wybierałem między opcjami. W efekcie się nie przeliczyłem. Czystość, prywatność i naprawdę przyjemny serwis
Э
Эмилия Мальченко
11 may
Trafiłam przypadkiem, jechałam obok i postanowiłam wstąpić z ciekawości. W efekcie zostałam prawie dwie godziny. Atmosfera zachęca, nie chce się wychodzić.
Пользователь Х.
26 aprel
Хорошее место в лодке, сервис на уровне, рекомендую
Симеон
9 may
postawiłem sobie poprzeczkę w utopia, teraz inne masaże porównuję z tym
  1. 1
  2. 2