Axtarış

25 rəy

Susmaya görə
Hasan Mercan
12 avqust 2025
Malkara- Keşan istikametinde seyahat ediyorsanız peynir ihtiyacınız için uğramanızı önereceğim bir yer. Çay ve tost da yapıyorlar. Kahvaltı için mola verilebilir. Tüm çeşitleri oldukça lezzetli. Ezine peynirini ve eski kaşarını özellikle tavsiye ederim. Fiyatlar büyükşehir market fiyatlarının çok az altında.
Özkan Ş.
4 may 2025
Çok güzel bir işletme oturma yerleri olsun otopark alanı olsun çocuk oyun yerleri olsun gayet başarılı. İşletme çalışanları çok ilgili alakalı. Peynirin envayi çeşidi bulunuyor aynı zamanda çay kahve servisleri var. Müşterilerine çay ikramında bulunuyorlar. Biz çok zevk aldık tavsiye ederim.
Ece Aydoğan
24 aprel
Çok sefil bir işletme . Merak edip gittik. Ama hataydı. Market ruhsatları olduğu için oturma yerlerini kaldırmışlar. Ayakta , kedi tüyleri içinde, yağlı tostların yarısını bile yemeden bırakıp gittik.
M
murat mehmet sabah
20 sentyabr 2025
Çok beğendiğim bir peynirci kesinlikle öneririm tostu efsane.
Ş
Şenol İ.
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 avqust 2025
Her yolumuzun düştüğünde mutlaka ugradigimiz bir yer. Ürünleri de kaliteli ve severek tüketiyoruz.
Erol Şahin
29 iyul 2025
İyi güzel peynirleri var bayağıda aldık,iki çayda içtik yetkili bayan güleryüzlüydü çaylar bizden olsun dedi şaşırmadıkda değil,(herkesin herkesi yolda berede yakalayıp fırsatçılık yaptığı zamanda) neyse yorum bir gün sonra yazıyorum peynirler lezzetli gerçekten,HAYIRLI İŞLERİ OLSUN.
A
Adnan ülgez
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
19 oktyabr 2024
Sert koyun peyniri şahane tadı çok güzel ve lezzetli herkese tavsiye ederim
C
Caner Y.
4 noyabr 2024
10 senedir çanakkaleye giderken uğrarız, tost zeytin ve domatesli bir tabakla kahvaltı ederiz, çok güzel yapıyorlar. Şu anda beyaz peynirli tost 190 lira.
Serkan Gedik
29 may
Selam Çanakkale ye giderken yolumu değiştirip gittim aşağı yukarı minimum 15 se Senedi kahvaltı için Edirne Keşan Gelibolu’na gittiğimde uğradım eskiden çok güzeldi paranızı öde siparişinizi ve bir numaraya verirlerdi ondan sonra tostu çaylar masaya gelirdi şimdi gittiğimizde tostla kağıt bardakta çay var kendin al
G
Gökhan G.
9 aprel
Maalesef eski Ünal peynircilik ile alakası yok işletme tost siparişini sadece paket servis olarak alabileceklerini dışarda oturup oturamıyacağımızı sorduğumuzda ise yasak olduğunu söylediler.
Ö
Ökkeş Sait K.
1 may 2025
Peynirleri harika, çok güzel tost yapiyorlar
D
Doruk Şafak A.
17 may
Mükemmel
Orhan Deniz
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
2 noyabr 2024
Tüm ürünler çok kaliteli ve güzel beğendim. Yaz mevsiminde her geçişte kahvaltılık çantamız dolmadan geçmiyor
K
D
Duygu B.
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
15 aprel 2025
İstanbul marketlerine göre daha uygun fiyatla ürünleri alabilirsiniz.
Turker A.
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 oktyabr 2024
Ünal Çiftliği ile karıştırmaya çok müsait iki markanın bu kadar benzeşmesi hoş bir durum değil
G
Gülcan D.