Axtarış

Susmaya görə
T
Tolga K.
21 yanvar
Saç Bakım Mezoterapi ve Egzozom Süreci Öncesinde Çok Araştırma Yaptım ve Yolum Serap Çınar ile Kesiştiği İçin Çok Şanslıyım. Kendisinin ve ekibinin Profesyonelliği İlk Görüşmeden İtibaren Güven Veriyor. Saç Bakımının 5 Seansındaym Saçlarımdaki Tüylenmeler Etrafımdaki Kişiler Tarafından Farkedilir Seviyelere Geldi Temizlik Hijyen Ön Planda Olan Bir Yer Çalışan Bütün Süreç Çok Güzel Gidiyor Bütün Ekip Çalışanlarına Teşekkürler..
C
Cemre Sarıçakmak
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
8 mart
Saç tedavisi gördüğüm bir yer.oldua sıcak kanlı ve kaliteli hizmet sunulan bir güzellik merkezi güven anlamında ilk etapta tedirgin olmak normal bir durum fakat şeffaf olmaları ve doğru bir ticaret anlayışı ile benim favorim tavsiye ederim.
Derya Helvacı
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
15 oktyabr 2025
ilk defa denedim kaş vitamin seans paketi aldım, cidden fark etti. ortam temiz, kızlar da çok iyi ilgilendi. teşekkürlerr 🌿
Ekrem Albuyur
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
7 yanvar
Aralıkta verdikleri fiyatı ocakta % 25 arttırıp zamlı fiyata kampanyalı fiyatımız indirim yapamayız diye hiç burunlarından kıl aldırmamaları takdir edilecek bir durum diye düşünüyorum.
İrem Aleyna Uzun
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 oktyabr 2025
baya araştırıp geldim, acıbademde bu kadar profesyonel bi yer bulmak zordu. fiyatlar da gayet mantıklı bence.
Cem Filiz
2 iyun 2025
Gitmeyin
Serife Yaver
15 oktyabr 2025
Çok merkezi konumda otopark sorunu yok işinin ehli insanlar