Axtarış

Susmaya görə
Y
Yavuz O.
12 oktyabr 2025
We’ve been coming here for breakfast for a long time, and it’s always a wonderful experience. The open buffet is fresh, delicious, and full of variety. Thanks to Aslı Hanım’s warm smile and kind attention, Saklı Sofra has become our favorite spot. Uzun süredir kahvaltı için geldiğimiz, açık büfesiyle her seferinde memnun kaldığımız harika bir yer. Her şey taze, lezzetli ve özenli. Özellikle Aslı Hanım’ın güler yüzü ve ilgisi sayesinde Saklı Sofra bizim için vazgeçilmez oldu. 🌿✨
Карина Фомичева
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 dekabr 2025
Хороший ресторан, очень красиво, уютно и вкусно! Вокруг шикарная территория! Можно арендовать небольшие отдельные домики и посидеть приватно!
C
Celil Taş
30 sentyabr 2025
Süper bir yer mutlaka gidip görülmeli açık büfe kahvaltısına bayıldık çalışanların saygısı ve ilgisi özel hissettiriyor orda geçirdiğimiz süre boyunca çok eylendik isteyen için konaklama imkanıda ver ki biz eşimle konakladık hotel personelide çok ilgili ve mükemmel temizlikte hem otel hemde restoran
P
Pitbull Bull
18 noyabr 2025
Çok kaliteli ve çok güzel bir mekan çalışan arkadaşlar da çok ilgili çok memnun kaldık herkese tavsiye ederiz
K
kemal yancı
14 dekabr 2024
Gerçekten harika bir yer. 80 dönümlük arazi içerisinde, saygılı ve güler yüzlü personeli, konferans salonları, lüks oteli, at ahırı ve uluslararası at yarışları yapılan sahasıyla taş yapılardan oluşan şahane bir tesis, tavsiye ederim.
Adil Sirkecioğlu
11 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
13 aprel 2025
Servis çok zayıf. Biraz daha seri ve ilgili olmaları gerekiyor. Yaz sezonunda belki biraz daha gelişmiş olabilir. Bahşiş bıraktığımız halde servis ücreti almaları hoş bir yaklaşım olmadı.
sevgi korkmaz
14 may
Çok güzel nezih temiz leziz keyifli bir ortam ailecek huzur duyacağınız bir mekan yalnız o kadar büyük bir tesiste mescit bay bayan ortak olması hoş diil ben namazımi eda ededil içerde beyler vardı zaten ortak alan olması doğru diil.tavsiyem bayanların mescidin ayrılmasıdır.tesekkurler
O
Oğuzhan TUNCER
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
18 iyul 2025
Servis ücreti diye bir saçmalıkları var, net bir fiyat da değil kimden ne alabilirlerse. 0-6 yaş ücretsiz diyor ama saçma sapan bir şart koşmuşlar. Mekan büyük ama işletmecileri küçük insanlar..
Ozan Er
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
29 oktyabr 2025
Hem kaliteli hem uygun hem nezih. Kesinlikle tavsiye ederim
Ş
Şenay B.
24 sentyabr 2025
Bu kadar donanımlı ve mükemmel bir tesis görmedim. Hakkını veren bir işletme
Atur Car
15 fevral 2025
Herşey harika sadece hizmet ücreti alınması çok saçma
Fatih Dinç
10 fevral
Yer ve mekan güzel ama hizmet sıfır
E
Ekrem Kılıç
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
18 avqust 2025
Kebaplar çok lezzetli
M
murat t.
5 iyul 2025
Mekan güzel ve lüx fiyatlar azıcık yüksek
Marat Safin
4 may 2025
Çok temiz ve kaliteli bir mekan.tavsiye ederim
Muhammet Burak Tar
24 aprel
Misafirinize mahcup olmak istiyorsanız buraya götürün.
Busra Pınar
19 fevral
Gayet güzel
Ayhan Özer
9 oktyabr 2025
Çok eğlenceli ve keyifli biyer etleride çok güzel
Fehim Arca
7 aprel 2025