Axtarış

Susmaya görə
SADEDDİN Y.
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
11 may
Anneler günü olması dolayısyla yoğun bir olmasına rağmen ilgili personel, hızlı servis aldık. Çi börek ve patriyot böreğinin tadı oldukça güzel ve lezzetliydi. Mekan küçük olsada oldukça temiz ve bakımlı.
Neriman Uslu
16 dekabr 2025
Güler yüzleriyle, ortamın otantiğiyle,mantının lezzeti çiböreğin muhteşemliği ve sütlacın tamamlayıcılığı tek kelimeyle muhteşemm. 100%100 tavsiyemdir...🥰🤗
İ
İbrahim M.
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
10 iyun 2025
Herkesin deneyimlemesi gereken bir mekan. Hanımefendilerin güler yüzleri restoranın temizliği ve çiğ böreklerin güzelliği bir arada
B
Burcin Kaya
27 aprel 2025
Yol üzerinde park yeri sorunu yaşanmayan nefis çiğ borek ve el açması mantısı ile öne çıkıyor. Çiğ börek genellikle çok yağlı olur ancak bu mekanda oldukça hafif ve lezzetli idi. Peynirli ,kıymalı ve patatesli çeşitleri mevcut. Özellikle kıyma severler için kıymalısını tavsiye ederim. Rakamlara gelince Çiğ Börek adet 70 TL, Mantısı 1 porsiyon 290 TL (20 Nisan 2025) Menüsü için https://view.qrall.co/tr?tenantId=3a180603-9585-64eb-a148-140bd7c39fe7&channelId=3a180603-ae78-ebbc-2de0-e07556334bda
Z
zeynep özer
24 iyun
Sabah kahvaltısı için ara ara uğradığımız bir yer. Songül hanımın ellerinden yediğimiz çiğ böreğin tadı da çok güzeldi. Temiz güzel bir mekan 🌸
D
Deniz Bulut Güner
27 aprel
İlgisiz bir mekan. 15 dakika oturduk kimse ilgilenmedi kalktık. Yemeklerini tadamadık içerde 3 kişi çatal bıçak siliyor geldiğimizi görmelerine rağmen bakmadılar. Girerken kolay gelsin diyorum suratlar asık mod düşüren bir mekan. Sanki yemeğe değil cenaze evine giriyormuşsun gibi ama yemeklerine bir şey diyemem yiyemedim çünkü.
sero a.
16 iyun 2025
Aşırı pahalı. Kahvaltıda lezzet sıfır. Çiğ börek yiyelim dedik demez olaydık çiğ börek demeye bin şahit lazım. Fiyatlar aşırı şişirilmiş.mekan eski havası verilmiş harabe bir yer. Gittiğimiz yola mı yanayım ömrümüzden giden gereksiz zamana mı çözemedim. Tuvalet ufacık kapıyı kapatmak oldukça güç.Tamamıyle sosyal medyada abartılan ama görünce şok olacağınız bir mekan.
suat u.
5 aprel
Lezzet kısmı normal fakat servis süresi çok uzundu. Pazar pazar 45 dk beklemek isterseniz gidebilirsiniz.
Serdar D.
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 fevral
Hamur işleri çok güzel, masalarla tek tek ilgileniyorlar, güler yüzlü sıcak işletme.
Deniz Yalçın
3 may
Hayatımda bu kadar rezil bir yer görmedim çalışanlar saygılıydı fakat öncelikle çalışanların kendine saygısı olması lazım bizden size tavsiye kendinize bir müdür ya da şef almanız ürünlerin takibi için yan masamıza gelen patates soğuktu bunun takibini bir müdür ya da şef yapmalı kendinize düzgün bir çalışan bulun bu sizin itibarınıza karşı kötü birşey
ozlem k.
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 yanvar 2025
Çiğ börek çok başarılı çaylar ikram ettiler soba başında yemek yiyorsunuz keyifli mekan
U
Uğur K.
31 yanvar 2025
Tavsiye ediyoruz rezervasyonsuz gitmeyiniz
O
onur g.
13 dekabr 2025
Ailemizden birileri oldular artık. Mantı çok güzel, ama en güzeli patriot bogregi ki yeni eklendi menüye umarım gittiğinizde bulur ve yersiniz.
Taksim gezi Turizm
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
13 oktyabr 2025
Aynen doğru 👍. Pahalı keyifsiz ve tuvalete giriş çıkış çok çok kötü kapı kapanmıyor,çıkış yapmak için sporcu olmak gerekiyor
Murat Gilgiç
7 aprel 2025
Süper süper çigbögrek mükemmel mutlaka gidin
C
Cem Yağcıoğlu
22 may 2025
Misafirperver, güleryüzlü ve en önemlisi lezzetli yemekleri olan bir işletme.
N
numan özer
20 dekabr 2024
Uzak ama gelmeye değer köftesi kahvaltısı ile Harika bir aile restoran diyebilirim :)
E
Ediz ALTIN
5 mart 2025
Fiyatlar pahalı olmasa iyi olurdu..
Fatih Demir
12 aprel
Ellerinize sağlık herşey birbirinden lezzetli teyzemiz birtane❤️
Sonay Zengin
30 iyun 2025
Servis ve güleryüz 10 yıldız lezzet güzel Tavsiye ederim.
ruya peyzaj
26 aprel 2025
Kahvaltı,mantı ve çibörekte harikalar yaratan efsane bir işletme
Erkin Kurtulmuş
8 mart 2025
Ailecek gittik bebek te vardı fakat rezervasyon yok diye almadılar hemen diğerini şubeye yönlendirelim dediler ama orda çiğ börek felan yapılmadığını söylemiyorlar bildiğiniz normal kahvaltı reklamı olduğu kadar absürt biyer değil karşılama ve ilgi oldukça soğuk birdaha uğramıyacağımve çevreme tavsiye etmediğim yer…
850746 Süleyman darcan
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 iyul 2025
Yemek yerken sinek istilası oluyor ciğbörek güzel ama isteğe bağlı olarak iç malzemesi ni seçebilirsiniz
A
Altan U.
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
28 may
Çok lezzetli
Hatun AYYILDIZ TEK
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 may 2025
Gayet lezzetli çiğ börekleri var Eskişehir’le başa baş
Yavuz Ataç
25 iyun 2025
Çiğ börek şahane deneyin mutlaka
P
pnr adl
3 may 2025
Çi böreği deneme fırsatı bulduk tek kelime ile enfesti. Elinize sağlık
Tanzer Kaya
1 sentyabr 2025
Çok beğendik. Her şey için teşekkürler.
Caner Akgün
2 dekabr 2024
Pahali ve yemekleri lezzetli degil, onlarca kilometre gitmeye degmez.
Süleyman Urkaç
2 aprel 2025
Lezzet-i de hizmetini de beğenmedim