Axtarış

Susmaya görə
Дарья
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
28 avqust 2025
Прикольный местный бюджетный фаст-фуд. Есть комбо - пиде + напиток, цена в районе 200 лир на август 2025 г. Порция довольна сытная. Советую зайти, если бюджет ограничен, либо если хочется быстро перекусить. В заведении чисто, есть туалет, по английски понимают.
Киянипур Ольга
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
11 noyabr 2025
Еда вкусная. Можно бюджетно перекусить. Пиде с курицей показалось немного острым. Есть туалет на 3 этаже. По-английски понимают.
Kaim Arvas
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 may 2025
Arkadaşımla denemek için girdiğimiz müessese, içerisi gayet temiz ve düzenliydi. Mevki olarak direk Kadıköy sahilinde olması büyük bir avantaj. Lezzeti gayet normaldi.
Barış Kılıç
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 may 2025
Hem pideleri güzel, hem fiyat performans hem de servis hızlı.
O
onur ş.
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 dekabr 2025
Bir lahmacun bu kadar özensiz ve küçük olmamalı, bir daha kesinlikle yemeyeceğim yiyecekler arasına girdi tabii ki sizden yoksa güzel bir lahmacun’un hiçbir suçu yok
B
Buse K.
16 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
22 aprel 2025
2 adet Tavuklu Pide istedik, ikiside pişmemiş saçma sapan çıktı. Un mu istedik pide mi belli değil.
Duygu nazire Yurt
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 mart
Ramazanda gittik , etlileri berbattı bir filim bile yiyemedik , paramız çöp oldu yesek kesin zehirlenirdik, bir arkadaşım internetten sipariş verdi tavuklu pidesinden zehirlendi. Asla gidilmez!