Axtarış

Susmaya görə
Murat D.
11 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
11 iyun 2025
Burası nasıl 4.5 olmuş anlayamadım. Servis çok hızlı ve gayet ilgililer. Masalar ve yerler hemen temizleniyor. Lezzet, yok böyle birşey dedirtiyor. O yağın lezzeti, peyniri harika. Bayıldım. Kavurma da harika. Pidesi de çıtır ve incecik. Fiyatlar da çok güzel bence. Mutlaka deneyin. Abuk subuk hamburger yiyene kadar canım memleketimin pidesini indirin miğdeye.
Gökhan Melih Tekeli
26 fevral 2025
Lezzetleri ve hizmet kalitesi çok güzel, çalışanlar saygılı ve hızlı, fiyatlarıda kalitesine göre oldukça uygun
Cengiz Ablay
3 noyabr 2025
İstanbulda sariyer cayirbasinda sahil manzarali karadeniz pidecisi doymadim diyemezsiniz cok büyük malzemesi bol çitir citir iç malzemeler hepsi yöresel, lezzet tavanlarda, önden turşu geliyor sogutmadan yemeniz lazim tereyagi isteyin sicak pidenin ilkönce üstüne sonra içine koyun afiyet olsun, menüden isteğinizi secebilirsiniz, 14 yildir yiyiyorum başka yerde yemem
Burhan Ö.
4 oktyabr 2024
Hayatınızda yiyebileceğiniz. En iyi pideler arasında yer alacağınıza şüpheniz olmasın” Keza 50 metre ilerisinde Bilice börekçisi var hayatınızda yiyebileceğiniz en iyi Kürt böreği ve börek çeşitleri var muazzam
Cüneyt O.
20 aprel
Pidesi tartışılmaz senelerdir çizgi hiç bozulmadı.Ev yemekleri mükemmel 10 üzerinden 10 numara.Sahibi herşeyin başında.
Ayşegül Kirman
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
29 iyul 2025
Best Görele pide ever, very thin and crispy dough, perfect tasting kavurma. Trabzon pita with cheese is a must have for cheese lovers. It has to be the one in Çayırbaşı and not Sarıyer.
S
Serkan T.
13 iyul 2025
Görele Pidesi’nin İstanbul’daki tek gerçek adresi. 10 numara lezzet, 5 yıldızlı hizmet, kaliteli ürün, karakterli işletmeciler. En önemlisi rahmetli Ersin Çakır ın favori mekanı mı
Cemre Can
11 noyabr 2024
Hastası olduğum yer ikinci kere galiba yorum yaptığım enfes kaliteli fiyatlarının uygun olduğu pidelerinin ve fırın sütlaçının harika olduğu dönernin kömürde piştiğini ve yemek için erken gitmeniz gereken bir yer.
K
Koray Eroglu
24 may 2025
Pideleri lezzetli özellikle kavurmalı ve Trabzon yani kaşarlı pidesini tavsiye ederim
Ercan terzi Terzi
21 aprel
Çok güzel İstanbul da 2 şubesi var biri sarıyer Çayırbaşı da diğeri Sarıyer merkez de özellikle kavurmalı kaşarlı pidesi çok lezzetli ayran da
Ayfer Berk
2 fevral
Sarıyerin tarihi pidecisi..çok lezzetli pideleri var. Her fırsatta sipariş veriyoruz..mekan otantik.gittiğimizdede mutlu oluyoruz..
a a.
14 mart 2025
İşini hakkıyla yapan ender yerlerden biri, özellikle lahana çorbası ve pideleri çok güzel
Alper ATEŞ
30 yanvar 2025
Gerçek Karadeniz pidesi yemek istiyorsanız başka yer aramayın. Yağından peynirine karadeniz🙂
T
Tevfik Şansal Bsyrakgil
19 aprel
Pidesi yanında paça çorbası da muhteşem! Zaten yılların işletmesi, tavsiyeye ihtiyacı bile yok.
U
Uğur Kol
19 noyabr 2025
Mükemmel pideleri ve harika sütlacı ile Istanbul'da kesinlikle uğramanız gereken pideci.
Mert E.
18 mart 2025
Hızlı servis ve piyasaya göre uygun fiyatlarla yiyebileceğiniz pidelerrrr
Serhat K.
4 fevral 2025
Pideler fena değil lezzetli sıcak ve erken geldi Ama bayan bi garson arkadaş vardı iyi gününde mi değildi bilmiyorum ama o asık suratla hizmet sektöründe bulanması çalıştığı yer için iyi birşey değil
R
Ramazan B.
30 oktyabr 2024
Müesse çok güzel çalışıyor pide ve yiyecekler çok lezzetli gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek bir yer
R
Ramazan C.
4 yanvar
Mekan atmosferi cok guzel. Lezzetine diyecek yok. Çalışanlar zaten aile gibi
E
Engin Vargil
15 mart
Lezzetli pide yemenin tek adresidir diye düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
G
Güray Y.
28 avqust 2025
Çook lezzetli pideler. Kesinlikle denenmeli 👌
Nurtaç Muzmun
17 fevral
Güzel bir lezzet eğer yolunuz düşerse mutlaka uğrayın
GS.
20 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
18 mart 2025
İyi bir pide yersiniz fiyatları makul
metin k.
3 avqust 2025
Peynirli pide ısmarladık ne peynirin ne tereyağının tadını aldık .Ayran dersen felaket yoğurda bol su al sana ayran.Garsonlar bezgin iş yapıyor kalan pideleri Alüminyum a sarıp şeffaf naylon torbada sana vermeleri yokmu tuz biber ekti denirya.Çok methetliler hayal kırıklığı
Bulent S.
15 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
23 noyabr 2024
Kalite hep aynı ve şahane. Kuşbaşı yumurtalı kapalı pide favorim
Müptalip Doğan
18 iyun
Ürünler ve hizmet kaliteli.
E
Engin E.
18 iyun 2025
Çok memnun kaldık diyebilirim. Sürahide ayran çok acemice ve iştah açıcı değil. Daha iyi olacaktır.
Atakan Tanar
17 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
8 iyul 2025
Bekleme süresi biraz uzun ve pideleri çok yağlı
S
Simon Y.
21 iyun
Pidenin zirvesi....kavurmalı ve pastırmalı kapalı pide favorimiz...
Ser Çk
16 mart 2025
Görele pidesinin en iyilerinden
ahmet Cıbız
13 yanvar 2025
Lezzet güzel ama servis cok kötü
mahmut ş.
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 sentyabr 2025
Pide sadece burada lezzetli.
MERT KUZEY
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
18 yanvar 2025
Sıra olmasa herşey çok güzel 😉
N
Nurullah Coşkun
20 iyun 2025
Sarıyer şubesinde tadılmaya değer fiyatları bi tık yüksek olan Karadeniz pidecisi
Mustafa Ümit A.
5 sentyabr 2025
Maalesef çok sayıda gelen olmasına rağmen eski lezzet yok.
venera alishova
İstanbul’daki en iyi pide
Z
zühre m.
25 may 2025
Lezzet ve fiyat ikisi de guzeldi...Mekan biraz küçük ama sevdik...
N
Nihan Altıntak
3 iyul 2025
Hamileyken gitmiştim, porsiyonu o kadar büyük ki çocuğa yer kalmadı nefesim sıkışmıştı 😂
Mehmet Murat Semiz
Cok lezzetli
Ersoy Sarıca
23 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
22 aprel 2025
Evet pidenin kıralı ve bol cesit
Yasemin Yentur
13 noyabr 2025
Çok lezzetli.
Burak T.
8 may 2025
Türkiye’nin bence uzak ara en iyi pidecisi
Mimari DEPO
Kömürde döneri iyidir.
G
Gökhan A.
2 sentyabr 2025
Kim ne derse desin Memleketteki en iyi Karadeniz pidesini yapan yer uzerine tanimam. Afiyet olsun….
Murat A.
21 səviyyəli şəhər üzrə ekspert