Axtarış

Susmaya görə
Mustafa Akca
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
14 yanvar
Harika bir mekan istanbul dışında ilk.mola yerimiz hem dinlenme hemde uygun koşullarda satış yaptıkları ürünlerden alışveriş yapılan dinlenme mekani.gece yarısı alanda güler yüzlü çalışanlar hepsine teşekkür ediyoruz.
A
Ali Cevat Öztürk
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 iyul 2025
Bursa çıkışında eski yol başlangıcında yıllardır hizmet verir. Ürünleri kaliteli ve güzel. Otopark mevcut. Ağırlıklı Havlu, bornoz ve benzer ürünler ile son gidişimde deniz şortu, t-shirt yanında plaj terlikleri spor ayakkabılarında eklendiğini gördüm. Outlet kısmı zayıf olduğu için 4 yıldız verdim
Cenk Ögrü
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
11 avqust 2025
Çok kaliteli ürünler bulabileceğiniz, güzel bir yer. Biz İstanbul’da bulamadığımız hediyelikleri burada bulduk mesela. Fiyatları da makul geldi. Tavsiye ederiz.
Osman Namso
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
20 iyul 2025
Hamburger fena değil. Dondurma iyi. Tuvaletler temiz. Bornoz, havlu vb. malzemeler satılıyor. Bahçesi çok güzel. Araba park yeri mevcut. Galiba 1-2 bankanın ATM si de var.
ahmet b.
21 sentyabr 2025
Fiyatları gerçekten çok makul. Alışveriş ve birseyler emek için oldukça iyi. Lavabolar son derece temiz. Ancak bu çay olayında küçük çay büyük ultra büyük çay gibi karmaşayi önemliler. Herseyin makul olduğu bir yerde çay fiyatlarını boyle fazla olmasını uygun bulmadığını belirtmeliyim. Bunun dışında beğendiğimi söyleyebilirim.
Medet Sönmez
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 sentyabr 2025
Mükemmel bir işletme, fiyatları çok uygun her çeşit ürün var. Mutlaka görülmesi gereken bir yer
Cüneyt Tekin
31 yanvar
Bursa’dan sonra eski yolda güzel bir mola yeri. Her çeşit tekstil ürünleri ve bol çeşit yiyecekler. Bazen Minteks’e uğrayabilmek için Bursa’dan sonra eski yola giriyorum.
CÜNEYT D.
29 sentyabr 2025
Çok sevdiğimiz bir mola noktası. Muhakkak her yolculuğumuzda uğrarız. Kaliteli ve uygun fiyatlı yeme içme için ideal bir yer. Tavsiye edilir.
Serkan Karakoç
31 mart
Yolda mola verip dinlenebileneceğiniz bir yer.ürün yelpazesi çok geniş.çok keyifli vakit geçirebilirsiniz.
H
Çok temiz , temiz , temiz Yol üstü bir nefes mekanı Ellerine sağlık
Y
Yavuz Y.
7 sentyabr 2025
Eski İzmir yolunda tek uğranacak mekan, temiz ve bol çeşit, fiyatlar normal
Müjdat Aslan
3 yanvar
En güzel tarafı Bursa nın girişinde veya çıkışında olması hem mola hemde alışverişe uygun olması gayet güzel bir tesis
K
Kadir K.
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
9 iyun 2025
Ürünlerde fiyatta ortalama yol üstü olması iyi
Onur Ç.
22 may 2025
Dinlenip yemek yerken aynı zamanda alış veriş yapabileceğiniz bir yer
A
Aysun Demir
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
23 sentyabr 2025
Herşey bulabileceğimiz bir konaklama,gerek alışveriş gerek birşeyler yemek içmek için uğrarım
I
izzet sert
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
22 aprel 2025
Bursamızı kaliteli tekstil firmalarından mintex
O
OGÜN HASKAN
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
3 mart 2025
En güzel opet :) kamil koç buluşma noktası
Ş
Şenol FIRTINA
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
7 noyabr 2025
Her daim temiz,her zaman ferah İzmir seyahatlerinin vazgeçilmez durağı
Deniz Gokmen
27 iyun 2025
Her yönden başarılı bir işletme, herkes otoyoldan çıkıp dinlenme tesisi olarak kullanmali
E
Enes Ferudun
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
25 avqust 2025
Fiyat performans
Yasin Uslu
23 avqust 2025
Güzel yemekleri var Hediyelik eşya çok. Temiz havadar bir bahçesi var.
Cem Çatalkaya
14 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
30 iyun 2025
Hem outleti hem de cafe-restorantı için uğramanızı tavsiye ederiz.
M
Murat o.