Axtarış

Susmaya görə
Gezgin Sheriff
30 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 oktyabr 2025
İşletme, Bağdat Caddesi üzerinde hizmet veriyor ve ortam ambiyansı orta düzeyde. Nadiren uğradığım bir mekan. Son ziyaretimde **"Anne Kahvaltısı"**nı denedim. Ürün çeşitliliği ve lezzet olarak maalesef hiç beğenmedim. Daha önce benzer kahvaltılarını denemiştim ve güzeldi, ancak şu an eski kalitesinden eser kalmamış, tam bir hayal kırıklığı oldu. Servis kalitesi oldukça düşüktü. Kahvaltı geç geldi, çay termosu zaten verilmedi ve çay takibi yapan personel de yoktu. Çay istemek için personele ulaşmakta zorlandık; mecburen yüksek sesle seslenmek gerekti ki, bu da mekanın atmosferine hiç uymayan bir durumdu. Soğuk su istediğimizde ise on dakika sonra sıcak su geldi. Fiyatlar piyasa şartlarında. Yaşadığım deneyimden dolayı kahvaltıyı tavsiye etmiyorum.
Linassence Ortam Kokulandırma
19 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 yanvar 2025
Ortam çok nezih, müdürlerine kadar herkes çok ilgili, yemekler zaten çok lezzetli tavsiye ederim. Kahvaltıyı bilare tavsiye ederim, miyföylü patatesli poaçaya bayılırsınız. Fajita zaten mükemmel
E
erhan s.
9 aprel 2025
Porsiyonları ustalıkla düşürmeye devam ediyorlar... eskiden chicken mashroom yarım göğüs olarak gelirdi, şimdi yarısının yarısı bi tavuk üzerinde dişe bile gelmeyen bir mantar ve yanında göz bile doyurmayan bir patates ile servis edilir oldu. Masaya gelen acı sosun ne olduğu belli bile değil, hatta acı değil. Eskiden kaliteli ve lezzetli diye gidilen bir mekandan, kalite ve lezzeti çıkartırsan elinde hiçbir şey kalmaz.
M
Mine A.
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
23 aprel 2025
Arkadaşlarla Bağdat caddesi midpointte yediğimiz yemek(pilavı, tavuk ızgara ve salatası bayattı.) Yemek mideme dokundu .çoğu Elemanlar gergin, ilgisiz ve çaylar soğuktu.çok kötüydü her şey . Doğum günümde Gece vakti yorum yazdıracak kadar. Konumu ve fiyatları itibariyle yaratılan beklentimizi zerre karşılaşamadı .
Timur Selcuk Tasdelen
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
8 iyun 2025
Mükemmel bir mekan. Sabah kahvaltısını tavsiye ederim. Güvenilir bir ortamda güvenilir bir buluşma noktası. Tavsiye olunur. Memnun kalacaksınız.
М
Марта М
15 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 may 2025
Отличное место, вкусно. Алкогольные напитки замечательные, как раз под завтрак 😆. Обслуживание хорошее.
Aleksandra
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
18 avqust 2025
Вкусно, многолюдно. Места как для курящих так и не курящих. Цены умеренные, но недещего
Вусал А.
9 may
Плюсов никаких. Обманывают гостей. В меню одна цена, а в счете другая. Очень не вкусный завтрак
Игорь Н
17 noyabr 2022
Очень вкусная "Вырезка из трёх грибов" и отличный кофе
ilker babürşah
16 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
27 mart
Bina yenilenmeden once daha sıcak ve kaliteli müşterileri ağırlayan caddenin ikonik restorant Cafe Bar konseptiyle fark yaratan lezzetli menüsü ile fark yaratan bir isletme idi. Tabi deneyimli personeli ve idareci Cenk ile. Yeni halinde muşterilerinin hem yaş ortalamasının düştüğü hemde daha sıradan ki adı değişmesine rağmen eski nezih ortamı kalmayan bir isletme. Cadde de daha noname mekanlar tercih edilebilir
Erdoğan BUDAK
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
29 yanvar
Nezih güzel bir ortamda iyi servis ancak yemekler için biraz daha özen
Gokcen Yilmaz
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
11 aprel
Crowded but not so tasty restaurant
G
gozkan
10 yanvar
Yemekleri lezzetli, caddenin göbeğinde. Fiyatları da uygun.
Vildan Meriç
7 dekabr 2025
Yemekler, kaliteli. Ortam çok iyi.
Sami Kohen
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 mart
Caddesi üstünde her gittiğimde çok keyif aldığım bir mekan.
R
Rumiye Canan D.
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
15 iyun 2025
Yıllardır hiç bozulmadan hizmet verdi...Tebrikler
Dilya Agaliyeva
D
Deniz TAŞKIN
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 dekabr 2025
Buz gibi bir tabak getirdiler. Değiştirin dedik yine aynısını gönderip bizi salak yerine koymak nasıl birşey..
Елизавета Эльманович
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
30 mart 2024
Good food 👌
Ali Rıza VARLI
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
3 oktyabr 2025
dostlarla muhabbete eşlik eden buzz gibi bira.