Axtarış

E
enes engin a.
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
22 fevral
Ailecek geldik yenilenmiş ve el değiştirdi çok net bir şekilde gözükmekte. Çocuklar için yeni oyun alanı, yepyeni konforlu masa sandalye koltuk takımlarıyla birlikte çalışanların güler yüzlülüğü ve hızlarıyla gerçekten takdire şayan bir işletme haline gelmiş durumda.
Kivan Seresti
16 oktyabr 2024
This coffee shop serves excellent breakfast with plenty of options, but the tableware is outdated and shows signs of wear, including chipped edges.
Ömer Ç.
6 mart 2025
Çok uzun zamandır gitmiyorum, gitmem de. Zira, işletmenin genel zihniyeti kötü çünkü. Farklı şubelerinde farklı tecrübeler yaşadım. Hakkını yemiyim aslında fena olmayan veya hizmeti iyi olan birkaç şubesinde de yararlanmıştım. Ancak asıl gitmemenin nedeni bir şubede ısmarladığımız dondurmalarımız zaten küçük olan Mado ölçeklerine göre bile tabağımdaki epey eksik bir porsiyondu. Garsonu çağırdım ve getirdiği iki farklı tabağa göstererek bu ikisi de şimdi bir porsiyon mu dedim. Birinde gözle görülür yaklaşık %20 ile 30 arasında eksikti. Garson anlayamamış gibi bana baktı şefi çağırdı, şef sorun nedir dedi, aynı cümleyi tekrar ettim. Evet dedi, bence bu iki tabaktan biri diğerinden daha fazla ya da diğeri eksik, şef bence aynı dedi. İsterseniz tartalım dedim. Garsona beyefendiye ücretsiz ilave bir top ver dedi. O an şefe patladım, kardeşim sen kime bağışta bulunuyorsun, ya bu eksik ya da diğeri fazla ben hangisi hangisi bilmem, bunun açıklamasını soruyorum sana. Bir anda tabii ben kendisini o şekilde tersleyince, aman efendim canım efendim. Bundan önce de farklı farklı olaylar yaşadım, üstelik dondurması da bence vasat bir fabrikasyon oldu iyice. Çok çok daha iyi mahalli dondurmacılar var. Gereksiz yere aşırı pahalı olmasından da bahsetmiyorum bile .
G
gulseren y.
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
27 yanvar 2025
Her zaman taze ürünlerin bulunduğu nezih bir mekan. Çalışanlar oldukça ilgili ve güler yüzlü. Her gittiğimde memnun ayrildigim bir mekan
Валентина Ябанжи
21 iyul 2025
Очень вкусное сгущеное молоко, сваренное из козьего молока❤️
Фарит Габдуллин
23 noyabr 2024
Сеть заведений Мадо стараются придерживаться определенных стандартов, у данного заведения неплохо получается.
Volkan S.
11 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
31 may
Güleryüzlüler ama tat olarak geriye gitmişler
Ahmet Emin Ersoy
6 mart
Her daim kaliteli ancak hep gereksiz pahalı bulduğum fiyatları nedeni ile tercih listemin alt sıralarında kalan bir marka.
Ersin Korkmaz
12 fevral
Eski tadı, ürünleri ve hizmet bence daha güzeldi ama genede çok nezih ailenle rahat edebilirsin
Serkan G.
16 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 oktyabr 2025
Fiyatları emsallerine göre pahalı..
G
G K.
25 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
20 oktyabr 2024
Mahalledeki tek mado. Sigara içilen ve içilmeyen bölümleri mevcut, merak edenler için. Çay da çoğu zaman taze.
Cngz Ztrkcn
26 aprel 2025
Su böreği nefis
tamer çorbacı
24 oktyabr 2025
Aşıtı derece de pahalı
Sevil Karasu
29 iyun 2025
Çalışanları asık yüzlü, keyifsiz.
E
Ekrem Küçük
24 iyul 2025
İşlerle sahibi Fırat bey ve çalışanlar bir aile sıcaklığında
seyfi ş.
11 iyul 2025
Siyasi nedenlerden dolayı Mado protesto listemde,o mekanı bir daha kullanacağımı düşünmüyorum
Eksen ısı M.
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
9 avqust 2025
Çok iyi
Serdar Şen
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
28 avqust 2025
Berbat bi yer her şey fahiş fiyata satıyorlar
K
23 noyabr 2025
Genel olarak mado sevmiyorum
Deran T.
3 avqust 2025
Berbat sözde dondurmacı ne çeşit var ne dondurma kaşığı
Sekip U.
23 noyabr 2024
Klasik MADO ve kalitesi.
Fadik Akbulut
20 sentyabr 2025
Şarj aletini parayla satacak kadar mı paracı oldunuz. Bir dilim baklava dondurma 560 nedir ? Yuh size
B
Burak Özen
27 noyabr 2024
Kötü, gereksiz pahalı
B
Bahadır T.
20 dekabr 2024
Kaldırımlar yayaya aittir.Ancak Avrupa cad ne bakan kısma valelerinin de yardımıyla aracları cekerek yayaya yürüyecek alan bırakmıyorlar.Yayalar mecburen caddeden araclarla yürüyerek canlarını tehlikeye atıyorlar.Yiyecekleri çok güzel ama bu konu daha önemli.
Aşkın Özkaya
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert