Axtarış

108 rəy

Susmaya görə
Anna A
12 yanvar
Одна из лучшей выпечки в Стамбуле. Все мучное - супер класс. Персонал и обслуживание - супер класс! Торты и сладости - красиво, празднично, но слишком сладко..надо уменьшить пропорции добавляемого сахара…
Natalie C.
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
15 aprel 2025
Удобное расположение на главной улице Аджибадем Вкусная выпечка, можно и посидеть в кафе, и купить на развес, удобно для офисных или домашний мероприятий с гостями. Всегда многолюдно, при этом чисто, вежливое обслуживание, вкусный запах выпечки
Gokhan Yılmaz
1 may
Kukis Acıbadem’de yediğim pastalar gerçekten çok lezzetliydi. Taze ve bol malzemeli ürünleri, samimi ortamı ve güler yüzlü hizmetiyle keyifli bir deneyim sunuyor. Tatlı severler için kesinlikle denenmesi gereken bir yer.
SERDAR E.
23 may
Çok çeşitli pastaları var, çok sirkülasyon olduğu için her zaman taze pastalar. Markalı rakipleri ile karşılaştırdığınızda fiyat daha uygun. Çok ilgili ve alakalılar, 3-4 kere gittim her seferinde güler yüzle karşıladılar ve ikramlarda bulundular
Sabri Bozkurt
17 mart 2025
15 Mart 2025 sabah saat 10 civarlarında çocuklarımla kahvaltıya gittik. Masaya getirilen peynir tabağında rulo halindeki dilim kaşarın dışının küflendiğini farkettim. Garson hemen değiştirdi. Bir süre sonra içinde badem olan yeşil zeytinin de küflü olduğunu gördüm. Onu da hemen değiştirip yenisini getirdiler ama teşekkür edip geri çevirdik. Garson açıklamasında normal sanki bir durum gibi "sıcakta kalmıştır onlar" diye bir açıklama yaptı. Zeytinin bile küfleneceği nasıl bir ortam var içeride merak ediyorum..
A
Ahmet Aykut Teko
1 iyun 2025
İstanbul’un en iyi fiyat performans pastacısı. Kötü bir pasta yemeniz neredeyse imkansız. Sanırım 50 den fazla kez ürünlerini yedim ve hiç kötü bir ürüne denk gelmedim 👍👍👍
Osman Baltaş
20 yanvar
Her şeyiyle işini en güzel yapan pastanelerden biri personeli ile Güler yüzüyle malın kalitesi ile lezzetiyle işin hakkını veren bir firma
Burcu Şimşek aydın
6 may 2025
Çalışanlar çok sıcak kanlı. Çocuğumla gittiğimde mutlaka ikramda bulunuyorlar. O da mest oluyor. Lezzetleri çok iyi. Özellikle tuzlu ürünleri çok başarılı.
ercan u.
7 aprel 2025
Neredeyse başka pasta yiyemiyorum. Benzer lezzet çok nadir biliyorum. Yaptığınız yola verdiğiniz paraya fazlasıyla değer
Ксеша
3 sentyabr 2025
Вкусно, но очень дорого. Но при таких ценах в подарок дают сладость.
M
Marina Yildirim
17 noyabr 2024
Harika bir yer, pastalar lezzetli, 1000 tl gibi fiyatlar fakat çok kaliteli. Personel ilgili ve kibar.
Faruk A
3 aprel
Çalışanlar güler yüzlü Ürünleri inanılmaz taze ve çok çeşit Acıbadem kurabiyesi harikaydı
C
Cenk Ögrü
27 iyul 2025
İşte kalite arayan, boğaz ehli birinin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Hem temiz hem de birinci kalite bence. Her ürününü gözü kapalı alabilirsiniz.
Özgür Kuş
14 oktyabr 2024
Pastalarından tatlılarına tüm hamur işlerine ve tüm ürünlerine kadar gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz hem lezzetli hem kaliteli
Berker Serdar Seymen
13 oktyabr 2025
Tüm ürünleriyle kalite ve tazelik sunan, son dönemde popüleritesi çok fazla artan eski pastane yeni cafe restaurant. Fiyatlar da tabii popüleriteyle doğru orantılı.
Buğra A.
1 noyabr 2025
Çok lezzetli ürünler. Servis elemanları güleryüzlü. Fiyat ortalamanın üzerinde.
M
mesut a.
26 aprel 2025
Efsane pastalar kurabiyeler. İşlerinde çok iyiler. Ödenilen ücretin karşılığı 👍
Nuray D.
5 fevral
Kesinlikle tavsiye ediyorum pastaları çok iyi tüm pastane ürünleri muhteşem leziz
Burak Yıldırım
4 aprel 2025
Pastane ürünleri de yemekleri de lezzetli. Yemeklerde porsiyonlar oldukça büyük. Yalnız son zamanlarda fiyatlara oldukça zam yaptılar. Boğazda yemek yiyormuşsun gibi fiyatlar gelmeye başladı.
Sevilay Tunalı
12 may 2025
Şahane ürünler. Her zaman taze, leziz. Çalışanlar ilgili ve çok pratik.
Hamza A.
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
31 oktyabr 2024
Ürünler mekan herşey mükemmel yıllardır istisnasız pasta aldığım tek yer. Sadece pasta değil tüm ürünleri aşırı lezzetli. Tavsiye ederim.
İzzet Musluoglu
10 yanvar 2025
Çocuklarımın hangi pastayı alırsam alayım, beğendigi nadir yerlerden biri.
K
Kerem Atmacaoglu
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
13 avqust 2025
Zamanla fiyatları biraz piyasanın üst tarafına kaysa da lezzeti hiç değişmiyor
Nihan Altıntak
3 iyul 2025
Vale hizmeti var, oturma alanları geniş, lezzet her zaman şahane.
Fatih Aktürk
16 dekabr 2024
Tatlıları oldukça başarılı… Çalışanların güler yüzü ve ikramları çok güzel,
F
Ferhat G.
8 oktyabr 2024
Kukis gurme lezzetleri bulabileceğiniz Çıktığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz samimi Güler yüzlü personeliyle harika yerlerden biridir afiyet olsun.
O
Ozlem Cetinkaya
10 mart 2025
Lezzet on numara, fiyatları biraz daha makul olsa Kukis’den çıkmazdık
Hasan ugur B.
11 mart 2025
Acıbadem trafiğinin içine ediyorlar. Maalesef trafik vakfı başka yerlerden araç çekerken Kuika önüne gelişi güzel park edenlere dokunmuyor. Ayrıcalıklı müessese oldukları için alışveriş yapmıyorum
İlhan Kotevoğlu
30 iyul 2025
İstanbul'da bulunan en iyi pastaların olduğu yer
Y
Yusuf Eymen Karabağlı
28 fevral 2025
Çok güzel bir yer ve ürünleri çok lezzertş
Emre Cevik
9 avqust 2025
Her zaman müthiş her zaman kaliteli ürünler kendilerine teşekkür ederim
Y
yasin çalışam
5 may
Kaliteli güzel mekan biraz büyük olsa daha iyi olur
Erhan Y.
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 avqust 2025
Ürünler güzel çalışanlar çok ilgili ama çok pahalı bir yer
A
Arzu Gözen
21 avqust 2025
Yiyeceğiniz her şey sizi çok mutlu eder. Daha başka yerde pasta yiyemezsin. Özel günlerimizin vazgeçilmesidir
Mustafa Aksu
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
27 yanvar
Tek kelime süper
Özgür U.
12 dekabr 2025
Bir poğaça nın 30 liraya satıldığı yakınlarında başka yer olmayan pahalı ama kaliteli bir kuruluş
Emre Kılıç
6 oktyabr 2024
Herşeyi çok başarılı ve lezzetli, tek sorun park yerinin olmaması
T
tayfun k.
18 yanvar 2025
Lezzetleriyle vazgeçilmez mekanımız doğum günü pastalarının tek adresi kibar çalışanlarına unutmamak lazım vale hizmetini daha prezentabl yapmak lazım
Ali Güres Samyeli
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 iyun 2025
Park sorunu olan bir yer Vale var ama Vale ler kaliteli değil gelen aracınızın sağına soluna bakmadan teslim almmayın
O
14 oktyabr 2024
Ürünler gayet lezzetli, birde her daim ekmek bulabilsek 5 yıldız olacak
Şahin Aybar
16 iyul 2025
Kaliteli hizmet, muazzam müşteri memnuniyeti.
Ömer C.
18 may
Oğuz ve turgay beye ilgi alakasından dolayı teşekkürler
Ömer Y.
6 oktyabr 2024
Her şeyi çok güzel ama fiyatlar inanılmaz uçmuş. 3 4 yıl öncesine kadar çok uygunlardı.
Hanife B.
2 oktyabr 2025
Herşeyi ile mükemmel bir mekan
Faruk Tutal
Her zamanki gibi kalite 👍
C
caner c.
4 noyabr 2024
Lezzet cok iyi tek yıldız eksikliği eskisi gibi rakiplerinden uygun olmaması
Bülent O.
13 oktyabr 2025
Lezzetli ve çeşitli pasta kahve dükkanı.
hami k.
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
7 iyul 2025
İyisiniz hoşsunuz ama fiyatlar bir anda çok yükseldi sanki