Axtarış

Susmaya görə
Алексей К.
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 noyabr 2024
В клуб один вход, и нет чёрного выхода, так что при желании можно поймать музыкантов за несколько часов до выступления. Рядом с клубом есть бар. Звук нормальный.
Yıldız Alkaya
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 noyabr 2025
Enerjisi çok güzel bir mekan, etkinlikleri ve fiyatları açısından da tercih edilebilir olması güzel. Çalışan ekip güler yüzlü ve çok kiibar.
I
ilker y.
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 oktyabr 2025
Gitmeden önce olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı ama süper bir gece geçirdik touche konserinde ayrıca ses sistemine çok laf etmişler ama ben harika buldum ilgililere teşekkürler
Таисия Шилова
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
14 oktyabr 2025
Звук так себе, хотя это скорее всего зависит от аппаратуры артистов. Правда была на выступлении этого же певца на другой площадке - звук был лучше. Впервые увидела платный гардероб. По 100 лир за вещь. Взяли 200 за двоих, хотя повесили на одну вешалку. Оплата только наличкой - в карман сотрудникам. Хотите сэкономить - не надевайте верхнюю одежду или берите с собой в зал. Смутила безопасность в этом заведении. В зале не увидела ни одной таблички с выходом.
Климентий
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 aprel 2024
Прекрасное место! Снаружи кажется невзрачным. Внутри вместительный и удобный. Я был на балконе. Обзор отличный, к сцене близко. Звук зависит от аппаратуры выступающих. В целом, хорошо 👍
Алексей Коваленко
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 avqust 2023
Место классное, охранники строгие, но любезны, алкоголь норм, цены тоже. Остались самые тёплые впечатления. Хорошая вентиляция. Все как должно быть на таких площадках
Erdinc Ercan
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 may 2025
White Lion’un konserine gelmiştik gerçekten de güzel vakit geçirdik balkonda, özel locada bira ve kokteyllerimizi yudumladık.
Сергей Егоров
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
11 aprel
Акустика в помещении очень плохая. Ради концертов сюда заходить точно не стоит.
Onur A.
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
19 fevral
Ses benim gittiğim konserde mi yoksa hep mi böyle bilmiyorum ama arka taraflara çok az geliyor. Elimde bira ile dışarı çıktığımı görmesine rağmen güvenlik içeri alamam diyor. Bitirip öyle girmemi söyledi dışardan bu sayede çok içecek soktuklarını söyledi. Müşteri her zaman haklıdır malesef günümüzün tok satıcılarında kalmadı. O zaman çözüm bulmanız gerekiyor içerisi gürültülü acil bir telefon geldiği için dışarı da çıkabilirim 360 tl verdiğim bir birayı ayağımı dışarı attığım için tekrar içeri alamamam çok saçma.
ismail Şevki ÇELEBİ Ç.
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
30 noyabr 2024
Güzel mekan konser çıkışları vestiyer sırası yüzünden 45 dakikaya zor çıkıyoruz
İNCİ TÜRKSOY
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
19 noyabr 2025
Cadılar bayramı partisine gittik güya. Süsleme dj müzik berbattı. Ama mekan fena değil bar masası olsaydı iyi olurmuş elimde şişe tutmak çok zordu
Ü
ümit yentür
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 fevral
Çok ferah , kalabalık organizasyonlarda bile rahatça eğlenilir
G
Gizem Koçak
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
27 aprel 2025
Kucuk bir alan konser için gidilebilir icerisinde sigara icilmiyor ama sahneyi görebileceğiniz bir alanda icebilirsiniz fiyatları normal sahne onu sise actirin masada rahat edin calisanlar guzer yuzlu ve ilgili
Karacahan Polat
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
29 aprel
Beşiktaşın canlı müzik sahne ve eğlence mekanı olarak bir numarası
Лия.С
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
20 yanvar 2025
Еда вкусная
D
Dilaver B.
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
7 iyun 2025
* IF Performance Hall Beşiktaş (ve Ankara): Bu, Türkiye'de canlı müzik ve eğlence denince akla gelen önemli mekanlardan biri.
B
BERRİN HALLAÇ
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 dekabr 2024
mekan konum olarak çok iyi yerde.bistro güzeldi.havasız ve sıcaktı içerisi
Volkan Öztürk
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
22 dekabr 2025
Mükemmel bi mekan
S
Sinan Tok
21 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
23 dekabr 2024
Harika bir Kovacs konseri izledik teşekkürler
Самандар Исмоилов
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 dekabr 2023
Вроде норм, был на концерте ноиза
A
Anonim rəy