Axtarış

Susmaya görə
A
abdullah güder
3 dekabr 2025
Efsane bir yer. Fiyatları çok uygun. Çocuk oyun alanı otopark sınırsız çay ikramı sıcak samimi ortam lezzetleri tartışmasız Aksaray dan her geçişimde muhakkak uğrayıp dinlendigim yemek yediğim mekân. Mescit abdesthane sıcak su hijyenik lavaboları. Vee bence en önemlisi boykot ürünleri kullanmıyor yerli ve milli ürünler kullanıyor. 5 yıldız ⭐⭐⭐⭐⭐
İlhan Erd
8 iyul 2025
Aksaray yolu üzerinde lezzetli döner ve çorbalar olan bir yer ,tuvaletler çok temiz ,park sorunu yok hizmet biraz zayıf ama önemli değil
Mustafa Hilmi Şayık
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 may 2025
Aksaray da temiz makul fiyatları olan her damak tadına göre uygun yemekler tatlı ve içeceklerin olduğu otopark surunu olmayan temiz tuvalet ve mescidi olan çok beğineleceğini umduğum güzel bir illetme
Demir
30 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
26 oktyabr 2025
Ankara Aksaray yolunda en güzel mola verilecek yer. Lavabolar temiz, fiyat performans oranı çok iyi. Yeterli sayıda araç park yeri mevcut.
Özgür Göksu
7 sentyabr 2025
Çok güzel bir yer Güler yüzlü personeli ve lezzetli yemekleri ile güzergahınız üzerinde ise mola vermek için çok temiz bir mekan
Engin Özer
4 avqust 2025
Kahvaltısı çok iyi fiyat performası çok iyi ürünleri çok lezzetli
Göktürk DEVECİ
3 avqust 2025
Olumsuz hiçbir yönü yok bütün herşey hizmet görsellik sunum harika böyle devam etmesi temennisiyle elinize sağlık herşey için teşekkürler
Uğur A.
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 iyun
Personelleri çok düzgün insanlar. Wc hizmetleri süper, tertemiz. Dönerleri biraz kuru, fiyata göre çok çok iyi.
Çetin Sun
13 aprel 2025
Yemekleri kaliteli uygun fiyatlı nezih ve temiz bir ortam.
Y
YAHYA KEMAL E.
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
31 avqust 2025
Merkezdeyken gittiğimiz zamanlar daha ucuzdu güzeldi hâlâ güzel ve ebem dedem usulü sucuğuda güzel
Hakan YILDIZ
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 may 2025
Güzel, temiz, lavabosu ve abdest alma yeri olan mescidi var. Fiyatlar uygun.
S
sezai reyhanoğlu reyhanoğlu
20 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
15 iyul 2025
Etli has çorba mükemmel. Döner harika
Mehmet Coskun
11 yanvar
Tuvaletleri çok güzeldi. Hatayli olduğum için donerinden 1 yıldız kirdim. Harici mükemmel
Mahmut Horasan
18 iyun
Yolculuk esnasında tuvalet çok önemli burda çok temiz ve düzenli begendim Yemeklerindende yedik memnun kaldık fiyatlar biraz yüksek ama konumuna bakınca devasa büyüklük masraflar o zaman normal tavsiye ederim
H
Hüseyin Altıay
10 iyun 2025
Çalısanları ve döneriyle 10 numara kesinlikle dönerini denemelisiniz
İ
İhsan Çiçeklioğlu
3 sentyabr 2025
Hizmet, Güler yüz, Kalite ve Lezzet çok güzel.
Hamza Yalçınkaya
28 avqust 2025
Güzel bir yer çok temiz fiyatlar biraz pahalı
Ü
ÜMİT Y.
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
26 mart 2025
Mescidi temiz ve güzel yemekleri guzel
C
cevdet orhan
18 may 2025
Fena değil, fiyatına göre iyi
M
Mustafa Zertürk
12 iyun
Dönerin hasını istiyorsanız kaçırmayın 150 km yolumu uzattım sırf yemek yemek için
T A
2 may