Axtarış

Susmaya görə
Светлана Юдачева
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
19 fevral 2025
Вкусный лахмаджун! Свежий, прямо из печи, тесто тонкое и хрустящее, начинка вкусная. Подают с ломтиком лимона и петрушкой. Обслуживание мегабыстрое. Для небольшого перекуса отличное место!
Gezgin Sheriff
30 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
9 avqust 2025
İşletmede lahmacun denemek için uğradım, son yıllarda yediğim en kötü lahmacun diyebilirim, Lahmacun boyutu emsallerine göre küçük, lezzet yok, alt kısımda unlar duruyor, hamur pişmemiş gibi, fiyat yüksek, Ayran lezzetli, servis kalitesi iyi, bi daha uğramayı düşünmüyorum
Tufan Önal
21 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
2 sentyabr 2025
Lahmacun biraz çıtır ve gevrek olacak. Dikkat etmezsen üzerine yağ damlatan, yedikten sonra ağızda yağ tadı bırakan lahmacunlardan hoşlanmıyorsanız Halil lahmacun tam size göre, çıtır ve gevrek, limonunuzu sıkıp maydanozu ekleyip yuvarlayıp yiyin, tertemiz. Kadıköy çarşıdaysanız uğrayın ve deneyin, yaklaşık 40 yıldır aynı yerde hizmet veren işletmenin vardır bir güzelliği.
O
Oguz K.
27 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 avqust 2025
Çok lezzetli. Delicious. Mâkul fiyat. Reasonable price. Tavsiye ederim. Strongly recommend.
Наталья Телегина
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
2 sentyabr 2025
Вкусный ламаджон , тесто хрустящие и тонкое, начинка сочная👌🏻
Ç
Çetin Levent Toker
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 noyabr 2025
lahmacun gerçekten iyi. mekan daha iyi olabilir ama boşverin. masaya sandalyeye değil lahmacuna para ödüyorsunuz
Евгений Герасимов
T
talat t.
16 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
28 iyun 2025
Ben pek tercih etmiyorum.
A
Ali berat Ayvaz
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 noyabr 2024
Girişteki bizi karşılayan genç eleman ukalâ lezzet sıfır yorumları okuyupta gittik çoğu yoeum yapan lezzetin olmadığından bahsetmiş.kesinlikle birdaha gitmeyecegim bir lahmacun salonu.