Axtarış

10 rəy

Susmaya görə
İlknur Esin
8 noyabr 2025
İnternet yorumlarina istinaden geldik ortam guzel guzeldi hava musait oldugu icin bahcede oturduk. Servis elemanlari hizliydi. Biraz daha guler yizlu olabilirlerdi ama serviste sorun yoktu. Etler muhtesemdi. Bu seferki siparislerde sadece elestirebilecegim sey semiz salatasindaki elma miktari biraz fazla kacmis. Emeginize saglik
Mustafa Ç.
15 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
30 avqust 2025
Restorana adım attığınız anda sizi güler yüzü ve samimiyetiyle karşılayan hanımefendi, mekânın sıcak ve huzurlu atmosferine ilk katkıyı yapıyor. Karşılamadaki bu güzel enerji, yemeğin tadını daha gelmeden artırıyor. Misafirperverliği ve profesyonelliği için teşekkür ederiz Nursu hanım. Katmer muhteşem fotoğraf çekmeyi unuttum enfes tadından 😅
Ezgi Gük
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
26 noyabr 2024
Ambiyansı çok güzel. Sushi’leri çok başarılıydı.
E
Eylem Y.
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 dekabr 2024
Çok geniş çok ferah bir mekan . Akşam yemeği , çay , kahve günün her saatine hitap eder . Yazın bahçe bölümü çok başarılı .
Gökçe Mürçak
6 noyabr 2025
Seneler önce gittiğimde tatlısını deneyimlemiştim. Fiyatları iyiydi fakat 1 Kasımda gittim Çorba fiyatlarından tost fiyatlarına kadar baktım diğer yerlere göre fazla geldi.
Ö
Özgür Türkoğlu
26 noyabr 2025
Mekana girdik üç çay söyledik 20 dakika bekledik garsonlar ilgisiz bizi karşılayan bir bayan vardı Allah için güler yüzlü biriydi ama garsonlar ilgisiz mekan sahipleri sanırım çay isteyene bakmayın demiş garsonlara bir mekanda her şey iyi olabilir ama ilgisizlik yüksek seviyede olunca hiç bir kalitenin anlamı kalmıyor çay içmeden çıktık az ileride çikolata evi vardı oraya gitik güzel bir mekan orayı tavsiye ederim ama gene siz bilirsiniz bana göre kötü bir mekan
Kadir Bük
14 may 2025
Masaları mermer çok güzel masalar. Salataları çok güzel
V
vedat turgut
10 mart 2025
Lüleburgaz ın en şık ve en nezih mekanı
E
Erkan Gülok