Axtarış

M
Mustafa Özmen
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 mart
Birbirinden farklı ürünleri bir arada bulabildiğin keyifli bir market belki en sevdiğim kendi markası olan Harras ürünlerini tavsiye ediyorum denenmeli çünkü güzel
Фарит Габдуллин
23 noyabr 2024
Хороший супермаркет , всегда все свежее. В некоторых стоят аппараты со свежевыжатым апельсиновым соком по цене 2$ за 0.75 мл
U
Ufak Tefek İşler
11 dekabr 2025
İşten eve dönerken yolumun üzerinde görünce cadde de geri geri gelip otoparka girdim. Ücretli otopark, 15 dk ücretsiz, 600 tl üstü alışveriş yaparsan 2 saat ücretsiz. File nin ürünlerini çok seviyoruz. Eşimin girmesinin yasak olduğu 2.nci sıradaki market.
Mine Gözitok
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 fevral
Personeli ilgili urunler kaliteli otopark sorunu yok rahatlıkla alışveriş yapılabilecek bir konumda tavsiye edebileceğim bir market
Hüseyin Cem Tişkaya
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
23 fevral
Biraz düzensizdi, çok fazla yerde raflara yerleştirilmeyi bekleyen ürün vardı. Taze sıkılmış portakal suyu makinesi yoktu
Erdal Kurt
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 mart
Bi alış veriş yaptık 200 tl otopark prası ödedik önündeki yer ücretliymiş
S
Samet Coşkun
6 yanvar 2025
Otopark ücretsiz, mekan ferah , çalışanlar kibar nazik, aradığınızı bulduğunuz bir File Market :)
kadir ö.
27 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
20 yanvar
İyi büyük güzel bir şube
Furkan B
22 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
25 fevral
Otoparkı ilk 15 dk ücretsiz(15 dk da kasadan çıkamazsınız) sonrası 220₺ yazıklar olsun size
S
Süleyman Hilmi ADIGÜZEL
22 may 2025
BİM'in diğer markası ama bim gibi fiyat performans değil
M
M. Emin K.
28 yanvar
Diğer marketlerde bulamadığınız birçok kaliteli ürünü bulursunuz... Daha ne olsun.
E
Erkan Ekici
16 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 aprel 2025
Fırınından herzaman taze ürünler alınabilir zengin tezgaha sahip temiz
Z
zafer y.
27 may
Otopark ücretli şaka gibi belli bir harcama karşılığı ücret ödenmiyor illa onların istediği harcamayı yapmanız gerekiyor
Kaan Turan
7 iyun 2025
Büyük ve alternatifleri olan bir market indirimleri takip etmek gerekiyor
N
Nihal Gedik
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 mart 2025
Alışveriş arabası kimliksiz dışarı çıkarma uygulaması başladığından beri çok iyiydi bide kasiyerler çok kaba be hadsiz .
834842 Ascı
15 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 fevral 2025
Eygun fıyat temiz tavsıye ederım
O
Onur A.