Axtarış

Ö
Ömer T.
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 dekabr 2024
Hafta içi gündüz uğradım ve gayet nezih sakin bir mekan . İşletme çalışanları ayrıca nazik ve güler yüzlüler. Balık yemek için ideal bir yer.
Murat Küçükaltun
19 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
25 noyabr 2025
Mezeler gelişigüzel yapılmış Garsonlar sanki bedava çalışıyormuş gibi insanla göz teması kurmuyorlar.Siparişler geç geliyor Sakallı sanatçı güzel türkü söylüyor ama kadın ona söz hakkı vermiyor ..Park sorunu yok mekan aslında güzel ama yanlış ellerde gibi. Fix menüye gitmiştim ama hizmet ve yiyecekler 2000 lira asla etmezdi..Kuzu şiş fena değildi köfteyi beğenmedim
C
Cihangir Ç.
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
18 fevral 2025
Çok kötü ilgi alaka sıfır menü berbat sahne çok küçük fiyatlar çok kazık masalar çok yakın aradığımız hiç bir şeyi bulamadık birde 1,5 saat yol çektik ilk ve son oldu
S
Salih Cehri
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
27 iyun 2025
Sardalya mevsim itibarı ile gerçekten çok güzeldi fiyatlarınız biraz yüksek geldi gözden geçirmenizi tavsiye ederim
Erşan Kuneri
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 mart
Hep önünde balık tutar caylarını içerim. Düzgün güler yüzlü ilgililer.. Bayram seyranlarda yoğunlar. Hafta sonlarında öyle. Güzel bir ortam
deejayali
6 oktyabr 2024
Buranın en güzel ve nezih mekanlarından birisi. Canlı müzik seviyorsanız mutlaka gelin
yücel ertürk
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
7 avqust 2025
herşey güzel sevgi saygı içinde aile ortamı bir yere gitme yok
Lvent L.
5 aprel
Hesap pusulasına kesin bakmak gerekiyor!!!
Murat Gilgiç
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert