Axtarış

8 rəy

Susmaya görə
Yigit sobaci
21 iyun
Mağazada herkes çok ilgiliydi. Özellikle Ayşe Hanım sürekli yardımcı oldu ve bizi hiç bekletmedi. Satış tarafında Naz Hanım ve Ekin Bey seçenekleri net şekilde anlattı. Murat Bey’in de müşterilerle ilgilenmesi güzel bir detay. Genel olarak memnun kaldık.
Yusuf Korkmaz
21 iyun
Yusuf bey satışımızdan sevkiyatımıza kadar bizimle ayrıntılı bir şekilde ilgilendi çok yer gezdik ama fiyat performans olarak gerçekten Asimo mobilya çok iyi
Eymen Gülyap
19 iyun
Koltuk takımımızı teslim aldık. Evimize çok yakıştı, özellikle kumaşını çok beğendik.
F
FARUK K
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 noyabr 2025
Rezalet kötü bir işletme. İki hafta termin verdikleri ürünleri sevkiyatta aksaklık oldu veya araçta bir arıza oldu diyerek bir aydan fazla geciktirdiler. Ürünlerden vaz geçtiğimiz ve para iadesi istediğimizi dile getirmiş olmamıza rağmen herhangi bir şekilde geri ödeme yapmadılar. Para iadesi için 45 iş günü beklememizi gerektiğini söylediler. Kendilerine noter tasdikli ihtarname çektim, dikkate almadılar ve para iadesi tekrardan yapmadılar. Magazalarina gidip kendileriyle görüşmeme rağmen dün gelmesi gereken ürünlerim araçta oluşan teknik arıza nedeniyle önümüzdeki hafta başına ertelenmiş. Sürekli bu şekilde insanları geçtiriyorlar, kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. sosyal medyada ve internet sayfaları üzerinde yapılan olumlu yorumların hepsi kendileri tarafından yapılıyor, şikayet var sitesine girdiğinizde orada bir kadının evinin resmini çekip kendileri başka bir isimde olumlu şekilde yorum yazmışlardır. Hasbelkader ürünlerini teslim ettikleri kişilerin evlerindeki resimleri çekip internet üzerinden olumlu yorum yazıyorlar kendilerine. Asla önünden bile geçmenizi tavsiye etmem
M
Muhammed O.
12 may
REZALET bir işletme. Ürünler zamanında gelmiyor. Muhatap bulamıyorsunuz. Sürekli yalan söyleyerek oyalıyorlar. 4 aydır HATALI , HASARLI VE EKSİK teslim edilen ürünlerinin eksikliklerini ve hatalarını gidermediler. KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN
M
mehmet o.
13 aprel
Tavsiye etmem koltuk termin tarihini 1 ay diyor 3 aya gelmiyor
T
Tunç Özdemir
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
23 may
Aman uzak durun aşağıda ne güzel yazmışlar tüm gerçekleri
F
Ferit Bayer
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
8 avqust 2025
Berbat bir mağaza kimseye tavsiye etmem asla