Axtarış

Susmaya görə
Olcay Özfırat
29 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
13 oktyabr 2024
Yemek seçeneği bol bir lokanta. Yemekleri oldukça lezzetli. Esnaf lokantası tarzında. Zaten çevresinde sanayi sitesi mevcut. Ayrıca bir tatlıcıdan fazla tatlı çeşidine sahip. Her biri göz alıcı. Fiyatların büyükşehir fiyatlarıyla aynı hatta biraz fazla olduğunu söyleyebilirim. Bu fiyatlara rağmen salata ikramı yok sadece turşu ikramı var. Hizmet konusunda da fena değil. Özellikle şefin tabağı ve Sivas tabağı enfes. Hasanpaşa köfte efsane. Yemek konusunda çok iyi, bir de lahmacun deneyeyim dedim. O da enfesti. Antep lahmacunu yapmış adamlar. Vallahi pes. Ayrıca acıbadem, sultan ve tahinli çöreklerini de denemelisiniz.
Murat Aydın
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
9 sentyabr 2025
Lezzetli yemek mekanı. Kaliteli temiz ve aşırı lezzetli yemekler yapmışlar her kesime uygun değişik yemekler var özellikle Sivas mutfağı ve fırın yemekleri muhteşem
Mehmet Cemil Y.
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 yanvar 2025
Yemekler harika. Kalite müthiş, temizlik iyi . Hizmetler oldukça iyi. Nadir yerlerden. Kendilerine başarılar diliyorum. İyi ki varsınız.
Tayfun Baran
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
30 aprel
Sivasta yemek yenilecek sayılı mekanlardan.Tatlıları,yemekleri çok iyi.Ben beğendim
S
Serhat Yörümez
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 yanvar 2025
Sahibinin somurtması haricinde yani masada oturanın her şey yemekler güzeldi
Seyda Doğan
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 avqust 2025
Türkiye’de her şeyin en iyisini hangi lokanta yapıyor derseniz bence tek cevap burası bir kez denemeniz yeterli yorum haklılığını anlamak için :)
A
Ali Ç.
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
29 yanvar 2025
Yemekleri güzel temiz bir lokanta
MUSTAFA C.
11 iyul 2025
En lezzetli yemekler burada.
Mehmet Malatyalı
26 yanvar 2025
Tatlıları çok güzel
Ahmet Çevik
11 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
4 iyun 2025
Burada yapılan Suşehri Kuru fasulyesini yemeyen Kuru fasulye yedim saymasın.
R
rifat u.