Axtarış

C
Camila Babayeva
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
10 iyul 2025
Салон красоты gozlellik salonu Beauty zon Butun procedurlar var cox gozel mekndi
Аленький цветочек
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 mart
Hətta bu salon üçün 1 ulduz çoxdur , saç boyamağa gəldim , bundan əvvəl Aytac rəngçisi ilə çox uzun müddət müzakirə etdik ki , uzunluq boyunca rəngləmə və sarışınların gizli rənglənməsi lazımdır . Nümunə fotoşəkili əlavə edirəm . Həm də koloristə dedilər ki , mənim köklərim var , sadəcə rənglənmişdir , uzunluğunda bir boya var , bu o deməkdir ki, bu zonaların rənglənməsi fərqli rənglərlə, köklərdə daha qaranlıq və uzunluğu daha yüngül olmalıdır . Sarışın bir saatdan çox saxlanıldı (yanmış iplər var ) - tamam . Tonlamağa başladılar . Mən rəngsiz boya istədim . Ammonyakla boyamağa başladılar, çünki başını çox yandırdılar . Boyama zamanı köklərimin uzunluğunun özündən daha yüngül olduğunu gördüm, şəkil əlavə edirəm . Xidməti ödədikdən sonra evə gəldikdən sonra orada da xidmətlər göstərən bir dostumla gəldim , işıqda rəng dəyişikliyini gördüm , bu barədə yazışmalarda yazdım və şəkillər əlavə etdim . Mənə cavab verdilər: bağışlayın , özünüzü pis apardınız ( bu belə deyil ) artıq sizi qəbul edə bilməyəcəyik . Təsəvvür edirsiniz ? Müştəri diqqəti tam sıfırdır , problemi müzakirə etmək və necə həll etmək əvəzinə , məsuliyyəti tamamilə aradan qaldırdılar və mənə ən yaxşısını dilədilər. "Usta Aytac" aşağı profilli mütəxəssisdir . Bu salonu ziyarət etməyi məsləhət görmürəm, çünki xidmətdən məmnun deyilsinizsə, sizə yalnız yaxşı şeylər deyəcəklər artıq sizi qəbul etmək istəmirik . 100 dəfə düşünün, sizi xəbərdar etdim .
Шакир Сейфуллазаде
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
31 may 2024
Qeyd başlamazdan 15 dəqiqə əvvəl ləğv edildi, qeydin olmaması ilə mübahisə etdi və zəngimdən bir dəqiqə sonra ləğv mesajı gəldi
Юлия Конохова
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
15 fevral
Qonaqpərvərliyə görə təşəkkür edirəm, hər şeyi bəyəndik
  1. 1
  2. 2