Axtarış

21 rəy

Susmaya görə
neslihan seda tezkan
3 iyun
Menüleri doyurucu lezzeti tartışılmaz çok güzel.Özellikle patates kızartmaları çok lezzetli ve bittikçe yenisini getiriyorlar.Çalışanlar çok güleryüzlü ilgililer.Hafta sonu giderseniz çok sıra olabiliyor.Denemek isterseniz hafta içi öğlen gibi giderseniz beklemeden yemeğinizi yiyebilirsiniz.
B
Barış G.
6 may
Şehrin en iyi burgerlerinden biri. Asla pişman etmiyor. Ekmeği, eti, yan malzemeleriyle hep istikrarlı bir şekilde memnun ediyor. Kesinlikle tavsiye...
şevval esma büyükgüllü
1 iyul 2025
gerçekten harika aşçı olarak yediğim en iyi hamburger ekmeği eti sosu her şeyi ile mükemmel tereddütsüzce gelmenizi tavsiye ederim bağımlılık yapıyor♥️♥️♥️
Suraj Atajanov
23 mart
Burgerleri ve patatesleri çok başarılı garsonların ilgi ve alakası çok iyi menü çok geniş ve araç park alanıda var suadiye gibi bi yerde çok iyi
Павел Тихомиров
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
13 noyabr 2022
Прикольный Джанк фуд. Недорогой, порции большие. Много соуса, сыра и качественного мяса. Томленая 72 часа говядина в бургере - нежная и сочная, даже жевать не надо . Хотя, это же Стамбул, странно если бы тут было плохое мясо :)
Y
Yağmur Pektaş
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
1 fevral 2025
3 Monkey Burger, hamburger konusunda gerçekten üst düzey bir lezzet deneyimi sunuyor. Kaliteli malzemeleri, mükemmel pişirme dengesi ve özgün tatlarıyla fark yaratıyor. Her lokmada tazelik ve lezzet hissediliyor. Profesyonel hizmet anlayışları ve özenle hazırlanan menüleri sayesinde hamburger severler için vazgeçilmez bir adres. Kesinlikle tavsiye ederim!
Dayanc Rozmyradova
7 sentyabr 2025
Hayatimda yedigim en iyi burgerci Herkese tavsiye ederim 10numara 5yildiz Garsonlarida cok nazim davraniyor musterilere ortamida çok güzel
Tarık Günay
23 mart
Sokak lezetleri evet hamburgeri guzel ancak tavukta kı sosun kokusu cok ağırdı malesef yiyemedık:(
Ela Tekin
4 noyabr 2025
Küçük bir yer ancak tamamen değer. Hamburger ve patatesi gercekten cok begendik.
MEHMET ÇAPKAN
29 iyul 2025
Orta kelime bir mekan. Ayrıca dar bir ortam, yeri büyük değil. Hamburgerleri tadı yoktu.
T
Tugce Yildiz
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 fevral 2025
Tiftik burger yemeden tiftik burger yedim deneyim 🤤
Furkan Sayın
16 avqust 2025
Birdaha başka bir yerden hamburger yemezsiniz böyle bi lezzet yok
Ela Kaşoğlu
19 iyul 2025
Çok lezzetli ve kaliteli aşırııı beğendim
Mert ozan ÖZKAN
15 aprel 2025
İstanbul’un en iyi HAMBURGERCİSİ TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL HARİKA ENFES HERKES GÜLER YÜZLÜ TATLI DİLLİ çok teşekkür ederiz herşeyin😁
Z
Zengin Melih
14 aprel
Bağımlılık yapan bir lezzet..
Kerem Yıldırım
2 mart 2025
İstanbul’daki en kaliteli burgerler sıralamasında ilk 5tedir.
Serkan Soykan
20 iyun 2025
İstanbuldaki en iyi hamburgeri yemek isteyenlere
Nesli Bardakcı
15 noyabr 2025