Axtarış

K
KEMAL EFİİL
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
27 iyun
Bir gün önce randevu aldım ve hemen ertesi gün işleme aldılar 2021 senesinde Ford courier aracımı yaptırmıştım 75 Bg. Bir anda 110 Bg.oldu yakıt tüketimi azaldı Torku yükseldi ve performans arttı bunca sene hiçbir sorun yaşamadım.Üc gün önce yeni araç aldım ve 125 olan aracımı 175 oldu performans mükemmel.Umit usta Hüseyin usta ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum 🤲 Hepsinin eline sağlık ilgili ve alakalı candan davranışları için minnettarım.
M
Muhammet E.
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
9 may
2.0 passat aracıma yazılım için gitmiştim bu kadar mı fark eder gençleşti resmen ilgi alaka ustamın bilgisi mükemmel hem arabamdan keyif aldım hem yeni dostlar kazandım herşey için teşekkürler
H
Hayrettin K.
3 noyabr 2025
Aldığım bütün araçlarımı bu firmaya teslim ediyorum onlarda gerekli yazılım işlemlerini işinin ehli çalışanlarıyla yapıyorlar özellikle Ümit kardeşime ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum
Ali Anıl
23 avqust 2025
Çok güler yüzlü ve samimi bir iş ortamı vardı. Sizi her konuda memnun edeceklerinden şüpheniz olmasın. Atmosferik bir araba sahibiyim ve bugün beklemediğim bir güç kazancı yaşadım. Yapılan işlemlerden zerre tereddüt etmeden aracınızı emin ellere teslim edebilirsiniz. İyi ki 2CR
R
Recep K.
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
14 noyabr 2024
işinde çok başarılı, çözüm odaklı bir işletme
Z
H
Halil İbrahim Ü.
6 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
4 aprel 2025
Performans isteyenler için doğru adres
Cem Bey
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert