Axtarış

Susmaya görə
Максим
16 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 noyabr 2025
Традиционная турецкая кухня! Все вкусно! Вечером ресторан был полностью заполнен, но официанты работали быстро!
K
Kudret Ç.
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 avqust 2025
5 Ağustos günü öğlen saati gittik 2 içli köfte ve 2 Adana siparişi verdik biraz sonra ikram adı altında iki fındık lahmacun buz gibi ve tahminen bir gün evvel doğranmış domatesli bir salata geldi ilaveten lavaş geldi ama yanında tereyağı yoktu salatada da hiç yağ yoktu herhalde Bedri usta herhalde çok cimri sonra içli köfte gelmesi gerekirken Adanalar geldi yanında közlenmiş domates ve biberde buz gibiydi ama Adana’ya söyleyecek laf yok çok lezzetliydi biraz sonrada içli köfteler geldi yani çok baştan savma bir servis ile karşılaştık
Bedia Doğan
13 fevral 2025
Kendinizi evimizde hissettiğiniz, tüm personelin içten davranışlarına şahit olduğunuz, size kendinizi özel hissettiren ,samimi bir mekan Bedri Usta… tüm bunları büyük bir özveriyle gerçekleştiren Bedri Bey’ e, ailesine ve tüm çalışanlarına bize yaşattıkları bu güzel ve lezzetli akşam için çok teşekkür ederiz. Her şey inanılmaz özenle hazırlanmıştı. Tekrar görüşmek dileğiyle…
Tufan Önal
21 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
14 sentyabr 2025
Eğer et severseniz mutlaka gitmeniz gereken restoranlardan, et çeşitleri ve kebaplar tam ağzınıza layık. Sıcak ve güzel atmosferi var. İlgili ve saygılı çalışanları mekanı ayrı bir yere koyuyor.
Ü
Ümit Ç.
27 fevral 2025
Kaliteli et kullanılmış, istanbul şartlarında gayet iyi bir kebabı var. Ayrıca çocuklu ailelere çok uygun oyun alanlı ve oyun ablalı bir yer
Mustafa Konur
17 noyabr 2025
Mükemmel bir lezzet. Özellikle kaburgasına bayıldım. Çocuklar ve eşim de beyti ve kuzu şiş yediler. Hepsi inanılmaz güzeldi. Mekan da oldukça nezihti. Kesinlikle öneriyorum!
Murat B.
7 yanvar
Kebap ta en doğru adres , bir çok rakibine göre de oldukça hesaplı. Garsonların ilgisi bilgisi görgüsü süper. Tebrik ediyorum. Mekan konumu müthiş
Şeyhmus Ay
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 aprel
Bedri spesiyal ve Lübnan mantısı efsane. Diğer mezelerde gayet lezzetli. Her İstanbul’a geldiğimde uğradığım ender mekan. Ankara’ya Bedri spesiyali paket olarak da götürüyorum.
Can Demirel
6 noyabr 2025
Vale hizmeti, nefis kebaplar, ve tabiki sevgili hemşehrim Bedri ustanın güler yüzü ve sıcak ilgisi... Herkese tavsiye ederim
T
Tuğba Çepken
21 noyabr 2024
Beklediğim kadar iyi değildi kebabı açıkçası. İdare eder. Konumu değerli kalıyor mekanı. Çalışanlar pek güler yüzlü değil ama işlerini yapıyorlar ya da o güne özel öyleydi 😊
Salih Sayınay
19 aprel 2025
Muhteşem bir mekan Bedri usta tüm misafirler ile ilgileniyor yemekler çok lezzetli tüm çalışanlar ilgili tavsiye ederim
SEMİH OKUR
5 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 noyabr 2024
Mezeler çok harika, yemeklerde aynı şekilde. Ana yemeklerin lezzeti de damak çatlatıyor. Garsonlar çok ilgili ve yardımsever, hemen her isteğinizi yerine getiriyorlar.
Berker Başar
13 iyul 2025
Herşey lezzetli herşey harika. Bedri Bey iyi bir esnaf. Herkesi kapıda karşılıyor, çalışanlar çok ilgili..
S
seniz a.
19 iyun 2025
Bedri Usta sayesinde yemeklerden sofraya servise kadar her şey muhteşem güzel
ESEN CAM
30 aprel 2025
Adana ya gitmiş kadar olursunuz. Guleryuzlu temiz ve çok kaliteli bir yer. Tüm çalışanlarina yürekten tesekkurler
O
Omer G.
4 yanvar
Berbat kalitesiz ve fahiş fiyatlı , sizden önce artan yemekleri yemek istemezsiniz
R
Rıdvan Evren S.
17 iyul 2025
Mezeler çok iyi etler lezzetli. Fiyat olarak biraz pahalı gibi ancak deneyim için kesinlikle gidilme
S
Senem Pilav
18 iyun 2025
Her yerde yiyebileceğin mezeler ve yemekler olmasına rağmen inanılmaz fahiş fiyatlat. Hiç tavsiye etmem. Ayrıca servis çok kötü bir soda istedim yarım saatte zorla defalarca isteyerek alabildim
Güven Çapan
18 dekabr 2024
Mükemmel bir deneyimdi. Mezeler, ara sıcaklar, etler, servis hepsi harikaydı.
Şafak Akyıldız
20 aprel 2025
Abi Bedri Usta için yorum yapmaya gerek var mı?Lezzetiyle kalitesiyle insanlarla ilgilenmesiyle çook iyi..Ayrıca yakında Kızıltoprak ta meze dükkanı da var Bedri Ustanın
Ersin Soysal
30 dekabr 2025
Abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir yerde 400-500 tl ye yiyeceğiniz kebaba 850 tl + 240 tl kuver+150 tl ye de ayran içmek isterseniz başka tabi
Mehmet Bülent Akman
21 sentyabr 2025
Lezzetli yemekleri ve özenli servisi ile bölgenin önemli uğrak yeri.
Ü
Ünal A.
5 fevral 2025
Çok leziz ve kaliteli bir mekan . Her şey çok lezzetliydi.
Betül Güneş
26 dekabr 2025
Mezelerine bayıldık. Personel çok ilgili.
Ö
Ömer C.
11 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
25 dekabr 2024
Yemekleri ve hizmeti şahane, tavsiye edilir
Y
Yelkenci E.
5 oktyabr 2024
Tıklım tıklım fiyatlar biraz pahali fakat lezzetli mezeler ve kebaplar var
Дмитрий Лебедев
26 sentyabr 2025
Хороший ресторан, вкусная еда и чай)))
Aslı OğuzŞimşek
28 fevral 2025
Kalabalık, dağınık yer bulmak zor ama yiyecekler nefis
Gülcan koputan Hayatagulumse12
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
16 fevral
Kebapları oldukça iyiydi tavsiye ederim
N
Nilüfer Kale
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
8 dekabr 2024
Kebapçı da tek adresimiz. Mezeler inanılmaz lezzetli ve lahmacun süper
Hakan G.
20 yanvar 2025
Mezeler ve kabalar çok iyi ama kalabalık nedeniyle çok gürültülü
Burak Ş.
11 fevral 2025
Bedri usta ustalık hakkını veren bir mekan yiyeceklerin hepsi çok güzel mezeler hepsi harika Bedri usta speciel mezesini deneyin derim Adana’sı gerçek bir Adana hesapta çok çok fazla kabarık gelmedi gayet normal. Bedri ustada çok mütavazi halktan biri masalara dolaşıp hal hatır soruyor. Herkese tavsiye ederim burayı.
Sıtkı Murathanoğlu
27 dekabr 2024
Lezzetler iyi ancak mekan çok sıkışık
Semra G.
30 sentyabr 2024
Ortam güzel mezeler yemekler güzel ücret biraz pahalı
Mustafa Kocaman
10 may 2025
Kaliteli lezzetli ekonomik.tavsiye ederim
Arda D.
23 fevral
Fiyatlar pahalı fakat kızamıyorum çünkü günümüz Türkiye’sinde normal…
Kadir
14 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 yanvar
Lahmacunun maliyeti ne kadar ki sen 900₺’ye satıyorsun! Alt tarafı lahmacun be utanın!
Yunus mirhan KARABOĞA
4 yanvar
Bir tık fiyat pahalı ama hizmetleri iyi
G
gult3kin photography
14 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
14 dekabr 2024
Güzel mekan eti çok iyiydi
G
gönül y
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 dekabr 2024
Dönerini şiddetle tavsiye ediyorum
Erkan Y.
3 iyun 2025
Temiz şık güzel elit bir mekan.
Gökhan A.
4 yanvar 2025
Efsane kebap lezzeti icin tercih edebilirsiniz
Ercan Taçyıldız
Bir halta yaramaz
I
ismail Duran
5 may 2025
Sakin ama popüler bir yerde, hoş mekan,
F
Fatih D.
12 yanvar
Gereksiz pahalı bunlar da boykot edilmeli...
baki a.
29 may 2025
Bedri ustada lezzet ve hizmet üst seviyede