Axtarış

Susmaya görə
Александра Кубанская
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
6 dekabr 2024
Приятный, уютный ресторан. Хорошее меню и вкусные блюда. Оперативное приготовление, порции достаточно большие. Вообще вкусно! Приветливый персонал! Всех благ!
Cngz NC
14 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
17 aprel 2025
İyi bir işletme. Porsiyonları büyük. Doyurucu. Lezzetli. İkramları bol bol. Sırf ikramlarla doyar insan. Yaprak kebabı öneririm.
Mustafa Bakbak
24 noyabr 2025
Güveçte acılı Ali nazik yedik Gerçekten lezzetliydi Fiyatlar bı tık yukarıda Tavsiye ederim
Burak Büyükada
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
15 mart
İftara gittik ilk dağıtılan etler iyi pişmişti arkasından gelen servisteki etler medium rare den daha çiğdi
Reyhan Fırat
8 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 aprel 2025
Yemekler lezzetliydi çocuk oyun alanı ve bakım alanı olmaması üzücüydü birde fiyatlar fena olmamasına rağmen hesap fazla geldi bizde incelemedik
Kadir Erol
10 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
12 aprel
Personel ilgili güleryüzlü yemekler lezzetli amaaa fiyatlar ortalamanın çok üstünde fiyatlar ortalama olsa sürekli gidilir
F
Fatih Karataş
4 may
Güler yüzlü çalışanları ve üstün hizmet kalitesiyle Ankara'ya her gittiğimizde ailece uğradığımız bir mekan.
Hasan DUMAN
7 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
30 oktyabr 2025
On numara beş yıldız 😃 ciğer şiş efsane idi yemeğin sonunda gelen semaver de çay müthiş.... İlgi çok yoğun olduğundan sırada beklemeyi göze almalısınız...
Dilşad Akçaoğlu
2 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
30 yanvar 2025
Kurum olarak masabaşına yemeğe gittik siparişlerimizi verdik normalde yanına ikram olarak getirdikleri şeylerden hiçbir yerde para alınmaz burada ikram olarak getirdikleri şeylerden para almaya kalktılar . Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bizler enayi değiliz ve bunu sadece müşterileri tükenince görecekler . Bir daha asla adım atmayacağım. Atmayacağız.
Zafer Deniz Metinol
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
21 dekabr 2025
Başarılı çalışma arkadaşları, hijyenik bir ortam güleryüz…
İlkay Kanderun
23 iyun 2025
Cok güzel nezih bir yer kaliteli
Ü
ümit k.