Axtarış

15 rəy

Susmaya görə
ÇAĞIN K.
10 iyun 2025
Çalışanlar çok mutlu ve güler yüzlü uzun zamandır böyle güzel restaurantlara rastlamamıştım. Fiyatlar biraz tuzlu fakat bunun sebebi kesinlikle kalitesi, ikramda sınır tanımıyorlar yemekten sonra çakmaktan araba kokusuna kadar herşeyi verdiler ve özenle ilgilendiler. Herkese şiddetle tavsiye ederim ve geldiyseniz künefe yemeden dönmeyiniz.
Алексей П.
6 iyun 2024
Великолепное место, своя парковка, очень радушно встретили. Очень вкусно, говорят по английски свободно. Гостей любят, для нашей небольшой компании целое шоу устроили. Средний чек покушать 400-500 лир. Очень рекомендую от себя первое блюдо: ассорти, 500лир. Салаты, чай, лепешки - традиционно бесплатно выносят.
M
Mehmer D.
4 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
4 sentyabr 2025
Nezih, temiz, kaliteli, çalışan personel kibar, efendi saygılı, ben beyti kebap yedim gözüme çok göründü hepsini yiyemem demiştim lakin enfesti, yedim bitirdim, tavsiye ederim.
Özgür Y.
15 iyun 2025
İlgi alaka muazzam yemek kalitesi servise söylenecek söz yok ikramları çok iyi işinin bilincinde olan ve hakkını veren bir işletme
M
murat k.
5 mart
Park yeri sorunu var Biraz pahalı Ama lezzet kalite ve hizmet güzel
A
allaha d.
21 iyun 2025
hizmet kalitesi ilgi alaka güzel ama getir demeden bir sürü şey getiriyorlar tabi fatura kabarık oluyor.
S
sinan m.
18 yanvar
Çok güzel merkezi yer kebap salonu var terçih ederim
H
H
Hakki Ö.
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
2 yanvar
Yeni haliyle çok çok daha iyi her anlamda
Sami Karaman
25 mart 2025
Mekan guzel fiyat yuksek .o fiyata Afyonda yemek yenecek cok daha guzel yerler var
selahattin k.
29 may
Gayet kibar ve misafir peverler
Ahmet Yildiz
3 səviyyəli şəhər üzrə ekspert