Axtarış

Susmaya görə
K
Koray G.
15 fevral
Uzun zamandan beri lezzeti beğendiğim için üşenmeden istanbuldan gelip köfte yediğim yerde bu gün üzüldüm.eski lezzet yok, köfteler çok ufalmış. Ekmeklerde bile eski lezzet yok
Uğur Hızal
14 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 yanvar
Sakaryanın meşhur kültürel tadlarını kültürümüze uygun ve vizyoner bir sunumla harmanlayan Sakaryanın en iyi "Islama Köftecisi"dir.. Islama köftenin yanında kuru fasulyesi ve eşsiz döneri ve kabak tatlısını yada ekmek kadayıfınında mutlaka denemelisiniz. Vazgeçemeyeceksiniz..
Ersen ALPAK
31 oktyabr 2025
Islama köfteyi İlk kez tattım köftesi çok güzeldi ekmeğine aynı şeyi söyleyemeyeceğim alışık olmadığım tarzda yiyecek yemek sonrası kapak tatlısı üzerine fındık ve tahinli olarak yedim kabak çok iyi pişmiş ağızda dağılıyor fakat şerbetin şekerini iyi ayarlayamamışlar çok tatlıydı rahatsız etti mekan büyük oturma yeri geniş otoparkı vardı 4 kişi için ödedigim ücret çok makuldu 4 porsiyon köfte,2 içecek 2 tatlı 1590 TL
E
Erkan Karaoğlu
1 aprel 2025
Sakarya ya her gittiğimde muhakkak eşimle uğradığımız bir lokanta ıslama köftesi çok güzel bunun yanı sıra kabak tatlısı ve tahinli dondurmasını kesinlikle tavsiye ederim, fiyatlarda kalite ve lezzetine göre oldukça makul…
Şule Özcan
21 aprel 2025
Müthişti bayıldık. Çilek kompostosu da çok lezzetliydi köfte zaten tartışmaya kapalı. Yediğim en lezzetli yemeklerden biri olabilir. Çalışanlar çok içten, samimi ve güleryüzlü arkadaşlardı. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı.
K
KEMAL EFİİL
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
11 noyabr 2025
Buralara kadar gelipte meşhur İslam'a köfte yemeden olmaz dediler ve işinin ehli bir yer olan mekana götürdüler gerçekten çok keyif aldım ve köfteyi övmeye gerek yok zaten ama kabak tatlısı na doyamadım ekmek kadayıfı da ayrı bir güzel üstüne bir de iyi demleme çayın tadı doyumsuz oldu. Garson arkadaşlar a tekrar teşekkür ediyorum.
Mine Ersan
21 iyul 2025
Islama köftesi inanılmaz lezzetli. Tatlıları çok güzel. Çalışanlar çok ilgili. Mutlaka gidip yemelisiniz. İstanbul' dan köfte yemek için dahi gidilir. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Okur Gezer
21 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
7 oktyabr 2025
Yirmi yıldan fazla süredir bildiğim ve gittiğim bir yer. Şimdi uzak bir ilde olduğumdan yolum buradan geçerken mutlaka uğruyorum. Çok kalabalık olduğu zamanlarda bile lezzet ve kalitesi düşmüyor. İslama ve İnegöl köftesi, ekmek kadayıfı ile kabak tatlısı çok güzel. Kullandıkları biber sosunu da 3- 4 kavanoz alıyorum.
I
Irfan S.
3 mart 2025
Garson bayan çok güleryüzlü, hızlı servis yaptı, işini çok güzel yapıyor teşekkürler, fiyatlar abartılı değil, yemekler lezzetli
İsmail Ali
13 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
23 oktyabr 2025
Ramazan ayında iftara gittik otoparkı birazcık küçük arabayla gelen müşterilere fazlaca otopark yeri yok genel olarak yemek lezzetleri iyi ancak porsiyonları biraz küçük bence biraz daha büyütebilirler çalışanları güler yüzlü ve ilgili Kısacası memnun kaldık
EVREN SOĞUTMA
17 may 2025
Yer yok, köfye az kalmış yetmezmiş. Vasat bir yer. Profesyonellikten uzak, amatör işletme listesinde tavan yapar.
Rashidov Davlat
20 avqust 2025
Staff is very good, meal pretty good, dishes clean
Sabahattin E.
9 iyul 2025
Güler yüzle muhteşem lezzetlerin birleştiği bir mekan. Özellikle kaymaklı kabak tatlısı enfes.
E
Emin İ.
25 noyabr 2025
Köftesi harika döner muhteşem hizmet gayet başarılı kabak tatlısı efsane güzel temiz başarılı bir ekip denemeye değer üstü değerli bence
Abdülmuttalip Salman
4 noyabr 2025
Öncelikle inanılmaz küçük porsiyonlar var, sözde kemik suyuna batırılmış ıslak ekmekler ile servis ediliyor fakat üç dilim ekmek ve bir porsiyon köfte fakat köfteci Yusuf’taki üç tane köfteye anca denk gelir, lezzet olarak ortalama bir lezzete sahip, ortaya verdikleri sos inanılmaz tuzlu hafif bir acılı var hiç lezzetli değil, kuru ekmek getirmeleri hiç olmadı, salata dahil ücretli, ekmek kadayıfı normal sıradan alınmış üzerine şerbet dökülmüş ve tatlı reyonunda kaymak diye marketlerde gördüğümüz markanın kaymağını plastiiği ile beraber orada duruyordu onlarla servis yaptılar, tuvaletleri temiz mekan aşırı derecede yoğun bir tasarımla kütüphane mi kafe mi yoksa lüks bir restoran mı ya da köfteci mi belli değil, çalışanlar çok fazla ama kendi aralarında irtibatsızlık var, inanılmaz yüksek bir fiyatı var o Porsiyona bu kadar yüksek ücret almaları çok ayıp, beş kişi gittik 2700 TL bir ücret ödedik ben şok oldum. Otopark alanı mevcut, hijyen yerinde, fakat masalara kağıtları getirip sermeleri lüks restoran mı olalım yoksa eski usul mü devam edelim ikisinin arasında kalınmış. Bence çok abartılan lezzeti ortalama porsiyonu çok küçük asla doyamazsınız. Bunun neyi meşhur kim meşhur etmiş onu bilemem. Gerçekten yemek ve damak tadı olan insanlar benim ne demek istediğimi anlayacaklar, göze hitap etmiyor mideye hitap etmiyor fakat cebinize yüklü bir miktarda yansıması oluyor gidenlere duyurulur. Kesinlikle bir daha asla uğramam. O paralara çok daha güzel ve sofrayı donatan lezzetli yemekler yenilir.
mustafa çakır
6 noyabr 2025
personelin kavgasından dolayı yediğimiz yemekten birşey anlamadan hızlı bir şekilde kalktık. öncesinde uyarmamıza rağmen devam ettiler
A.Cumhur Aydin
28 iyun 2025
Süper İslama köfte, süper servis. Tatlıları da harika
U
UBA K.
22 avqust 2025
Gayet güzel. Çalışanlar ilgili güler yüzlü, ürünler çok lezzetli👍Daha ne olsun.
Cansel Avcı
9 oktyabr 2025
Asla tavsiye etmiyorum!!! Üç aile gittik köfteler minik minik 1 buçuk porsiyon köfteye 3 dilim ekmek extra ekmek tabak bile vermediler kağıtlar üzerinde yedik saçma sapan sunum anlayışları var ve köfteyi yedikten sonra ağızda donmuş yağ tadı kalıyor üstüne mide sancısı çok kötü
H
Halil İ.
17 dekabr 2024
Kaliteyi uygun fiyata aldığımız yer. Sakarya’ya her gittiğimde uğrayıp ıslama köfte yediğim yer.
Ayşe HOCA Soyadı
13 oktyabr 2025
Mescidi ve abdest bölümünü genişletip daha özenli hale getirmelerini bekliyorum. Ayrıca toplum olarak boykot ettiğimiz ürünleri de kaldırmalarını bekliyoruz. Lezzet ve kalite yüksek, manevi ve moral değerlerimize daha çok özen göstermesini bekliyoruz.
Muammer D.
24 yanvar 2025
Islama köfte kabak tatlısı süper
Mahmut Tavukçuoğlu
7 fevral
Her zamanki gibi İslama Köfte namına uygun yapılmıştı. Müşteri ilişkileri oldukça iyi olsa da, ortalıkta çok gereksiz personel gereksiz konularda sohpet ediyordu. Personel arası ilişkilerde disiplin zayıftı. Lezzetli yemek için emeği geçenlere teşekkürler ederim.
sco f.
30 dekabr 2025
Her zaman öncelikli tercihlerimizden oldu. Yıllardır hiçbir zaman ne lezzetini ne de kendini hiç bozmadı. Umarım hep böyle devam ederler 😊👏🏻👏🏻
HÜSEYİN BALCI
30 aprel
Köfteler mercimek kadar ve çok az. Doymak mümkün değil ve aşırı pahalı
Ç
Çağla B.
12 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
13 may 2025
Köfte porsiyonları biraz küçük ama tadı çok iyi
Yusuf Cengizoğlu
30 oktyabr 2025
İşletmede hijyen kötü,porsiyonlar küçük ,çalışanlar müşteri önünde tartışıyor.
Bülent Çaycı
30 noyabr 2025
Tek kelimeyle mükemmel lezzet ve köfteci İsmail farkı
Naci Yıldırım
14 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
24 yanvar
Bugün köfte yemek nasip oldu.sakaryada yediğim en iyilerden diyebilirim.kapasitesine ve yoğunluğuna göre wc mescit yetersiz
Sevan Hafidu
25 mart
Icersini yenilemisler bence bu konsept buraya cok yakismis guzel bir yer ve yemekleri muhtesem herkese tavsiye ederim sahibi yavuz bey cok cok ilgili bir kisi bol is acikliklari diliyorum
Adem Tutku's
9 səviyyəli şəhər üzrə ekspert
5 aprel 2025
Islama köftesi çok iyi Bayramda tekrar gittim fakat kapalıydı
G
Gunduz G.
2 aprel 2025
Güzel ürünler uygun fiyatlı. Tavsiye ederim.
Nil Nay
14 dekabr 2024
Köfteleri lezzetli ama porsiyonlar küçük
Melih Ateş
20 yanvar 2025
Mekan çok hoş, çalışanlar güleryüzlü ve ilgili
metin acar
15 dekabr 2025
Islama köftesi lezzetli ikramlık çeşitleri eksik piyaz güzel değildi
Ataç A.
3 sentyabr 2025
Lezzet ve servis iyi. Garsonlar Güler yüzlü. Porsiyonlar çok küçük.
G
gözde kavala
1 oktyabr 2024
Gayet başarılı köftesi var mükemmel tavsiye ederim
A
Ayhan G.
23 aprel 2025
Lezzetli ve kaliteli seri ve güleryüzlü personeli ile mükemmel
F
Herşey çok güzel
Ö
Ö. Korhan İ.
11 yanvar
Azköfte az ekmek bol soğan karnınız doyar
Yasir arif Özdemir
6 iyun
bence güzel
sinan pehlivanoğlu
14 noyabr 2024
Hiç hayal ettiğim gibi değildi . Köftelerin bir tarafı yanmıştı.
info@pietralife.com
Eski lezzetten uzak
İ
İsmail E.
23 dekabr 2024
Lezzetli tavsiye derim hele kabak tatlası tadına bakın derim
mehmet say
14 dekabr 2024
Islama köfte böyle olur
F
Fürkan A.
30 dekabr 2024
Islama köfte dedikleri sadece ekmeğin ıslak olması
Cabir Aydın
28 may 2025